Sada dětského nábytku stůl a židle

Sada dětského nábytku stůl a židle

Sada dětského nábytku stůl a židle

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sada dětského nábytku stůl a židle - popis produktu

Sestava stylového dětského nábytku obsahuje stůl a dvě židle. Nábytek je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, bezpečný pro děti. Stůl má zaoblené rohy a hrany pro zvýšení bezpečnosti při používání dítětem. Nohy stolu jsou přišroubovány k desce stolu, díky čemuž je jejich montáž velmi snadná a rychlá. Nábytek má protiskluzové nožičky, takže nehrozí pohyb stolu. Specifikace: Rozměry židle: 54 x 27,5 x 28 x 24 cm ( výška x výška k sedáku x šířka sedáku x hloubka sedáku) Rozměry stolu: 45 x 55 x 55 cm (výška x šířka x délka)

Produkt Sada dětského nábytku stůl a židle lze nalézt mezi produkty ve skupině Sestavy nábytku, barevná varianta je bílá, materiál je Drevo v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady nábytku, barevná varianta je bílá, materiálové provedení je Drevo, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Produkt Sada dětského nábytku stůl a židle patří do skupiny produktů Sady židlí, barevné provedení je bílá, materiálové složení Drevo v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Sada dětského nábytku stůl a židle - parametry produktu

BarvaBílá
MaterialDřevo
KategorieNábytek, Židle, Sestavy nábytku, Sady nábytku, Sady židlí, Dětské židle
Barvabílá
MateriálDrevo
E-shopDumdekorace.cz

Sada dětského nábytku stůl a židle - historie ceny a dostupnosti

Sada dětského nábytku stůl a židle - další zajímavé produkty

Sada dětského nábytku stůl a židle - jak nakoupit nejvýhodnější?