Outsunny Dětský zahradní nábytek Žralok, 4dílná sada, modrý

Outsunny Dětský zahradní nábytek Žralok, 4dílná sada, modrý

Outsunny Dětský zahradní nábytek Žralok, 4dílná sada, modrý

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Outsunny Dětský zahradní nábytek Žralok, 4dílná sada, modrý - popis produktu

S tímhle zahradním nábytkem – stolem, židlemi a slunečníkem – si děti venku náramně vyhrají. Pohodlná 4dílná sada dětského zahradního nábytku v modrém provedení – s roztomilým motivem žraloka – zahrnuje kulatý piknikový stůl, dvě skládací židle a slunečník. Vaše děti si s ním užijí spoustu zábavy i odpočinku. S ohledem na úsporu místa lze po hraní židle a slunečník snadno složit a uložit. Slunečník má nastavitelnou výšku, takže se přizpůsobí dětským potřebám. Robustní kovový rám zajišťuje stabilitu a bezpečnost. Ideální na terasu, zahradu a další venkovní prostory. Sada je ideální pro děti od 3 do 6 let.

Produkt Outsunny Dětský zahradní nábytek Žralok, 4dílná sada, modrý patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Outsunny, naleznete jej v e-shopu Velkykosik.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sestavy nábytku, je v nabídce značky Outsunny v nabídce e-shopu Velkykosik.cz.

Produkt Outsunny Dětský zahradní nábytek Žralok, 4dílná sada, modrý lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky Outsunny v nabídce e-shopu Velkykosik.cz.

Outsunny Dětský zahradní nábytek Žralok, 4dílná sada, modrý - parametry produktu

Outsunny Dětský zahradní nábytek Žralok, 4dílná sada, modrý - historie ceny a dostupnosti

Outsunny Dětský zahradní nábytek Žralok, 4dílná sada, modrý - další zajímavé produkty

Outsunny Dětský zahradní nábytek Žralok, 4dílná sada, modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?