Nábytková sestava NOVUS + ATTEND, 1 stůl a 1 modrošedá židle

Nábytková sestava NOVUS + ATTEND, 1 stůl a 1 modrošedá židle

Nábytková sestava NOVUS + ATTEND, 1 stůl a 1 modrošedá židle

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 13 570,15 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nábytková sestava NOVUS + ATTEND, 1 stůl a 1 modrošedá židle - popis produktu

Kompaktní stůl a všestranná židle na kolečkách z ateliéru designérů společnosti AJ Produkty. Navrženo jako set do malých kanceláří. Stůl a židle jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a budou se vyjímat v každé domácí kanceláři.Perfektní sestava pro práci z domova!Stůl NOVUS a židli ATTEND navrhl náš tým designerů tak, aby k sobě ladily a byly perfektní výbavou vaší domácí kanceláře. Tato sestava je trochu menší než standardní nábytek, takže je ideální do kanceláří, kde není místa nazbyt. Stůl a židle mají stejný elegantní design a dodají vaší kanceláři jednotný ráz. Ve vaší domácí kanceláři se budou opravdu vyjímat.Stůl má desku z překližky s ochranným povrchem z vysokotlakového lamina, které zvyšuje odolnost. Povrch desky je opatřen speciální úpravou proti zanechávání otisků prstů a nečistot. Abyste mohli stůl využít na maximum, je vybaven praktickou poličkou pod horní deskou, která se hodí např. na dokovací stanici a jiné menší předměty.Židle má mírně tvarovaný sedák, který přispívá k zajištění pohodlné ergonomické polohy při sezení. Sedák i opěradlo mají polstrování a jsou potaženy přírodní vlněnou a lněnou tkaninou. Otočná kolečka poskytnou potřebnou flexibilitu, a židli tak podle potřeby snadno přemístíte, dokonce i když na ní sedíte.

Tento produkt naleznete ve skupině Sestavy nábytku, barevná varianta je bluegrey, white v nabídce e-shopu Ajprodukty.cz.

Produkt Nábytková sestava NOVUS + ATTEND, 1 stůl a 1 modrošedá židle patří do skupiny produktů Kancelářské židle, v barvě bluegrey, white, v nabídce prodejce Ajprodukty.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kancelářský nábytek, barevná varianta je bluegrey, white, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Nábytková sestava NOVUS + ATTEND, 1 stůl a 1 modrošedá židle - parametry produktu

Barvabluegrey
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1Novinka
CUSTOM_LABEL_2Kancelářský set
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka470
Výška
Hloubka
Hmotnost5.8
KategorieNábytek, Židle, Sestavy nábytku, Kancelářské židle, Kancelářský nábytek, Kancelářské sestavy
Barvabluegrey, white
E-shopAjprodukty.cz

Nábytková sestava NOVUS + ATTEND, 1 stůl a 1 modrošedá židle - historie ceny a dostupnosti

Nábytková sestava NOVUS + ATTEND, 1 stůl a 1 modrošedá židle - další zajímavé produkty

Nábytková sestava NOVUS + ATTEND, 1 stůl a 1 modrošedá židle - jak nakoupit nejvýhodnější?