Robot v divočině

Robot v divočině

Robot v divočině

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Robot v divočině - popis produktu

Elektronická kniha Robot v divočině:Napínavý a dojemný příběh o přátelství robotky Roz a zvířecích obyvatel ostrova uprostřed oceánuZ nákladní lodi, která se během hurikánu potopila uprostřed oceánu, připluje k ostrovu obývanému zvířaty bedna. Zvířata bedýnku najdou a zjistí, že je v ní robotka Roz, nechtěně ji zapnou a ona se musí naučit, jak na neznámém ostrově přežít, spřátelit se se zvířaty, která ji zpočátku považují za „nestvůru“, a překonávat velká nebezpečí. Když už si na ostrově konečně zvykne, přijedou si pro ni ozbrojení roboti. Jak se Roz zachová? Napínavý a dojemný příběh o sžívání příslušníků dvou odlišných světů, o síle přátelství a také o tom, že občas je potřeba pro dobro ostatních něco obětovat. Ocenění:A New York Times BestsellerAn Entertainment Weekly Best Middle Grade Book of the YearAn Amazon Best Book of the Year Top PickNew York Public Library Best Books for Kids PickSchool Library Journal Best of the Year PickBank Street College of Education 2017 Best Childrens Book of the YearDalší e-knihy z akce VELKÝ KNIŽNÍ ČTVRTEK.Peter BrownPeter Brown je autorem a ilustrátorem řady knih pro děti. Některé z nich byly adaptovány do divadelního představení či krátkých filmů. Peter Brown miloval příběhy odjakživa. Už v dětství, které prožil v New Jersey, si často vymýšlel a kreslil různé postavičky a jejich osudy. Během studia na Art Center College of Design navštívil hned několik kurzů zaměřených na dětskou literaturu. A právě na nich objevil svou životní cestu. Po dokončení studia se proto přestěhoval do New Yorku, kde podepsal smlouvu na svou první knihu. Další nabídky se pak jen hrnuly a jeho spisovatelská a ilustrátorská kariéra se rychle rozjela. Za své knihy získal i řadu ocenění. Mezi nimi jsou například Caldecott Honor, New York Times Best Illustrated Book Award, Children’s Choice Award for Illustrator of the Year nebo pět prvenství v žebříčku New York Times bestseller.

Tento produkt se nachází v kategorii Knihy pro děti od značky Mladá fronta, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Robot v divočině lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektronické knihy, patří značce Mladá fronta, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Mladá fronta, v nabídce prodejce Alza.cz.

Robot v divočině - parametry produktu

Robot v divočině - historie ceny a dostupnosti

Robot v divočině - další zajímavé produkty

Robot v divočině - jak nakoupit nejvýhodnější?