Dobrý den, soudružko učitelko - Ondřej Horák - e-kniha

Dobrý den, soudružko učitelko - Ondřej Horák - e-kniha

Dobrý den, soudružko učitelko - Ondřej Horák - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dobrý den, soudružko učitelko - Ondřej Horák - e-kniha - popis produktu

eBook:,Co se v době, kdy seděly v lavicích ZDŠ Husákovy děti, vyučovalo, jaké gastronomické kreace nabízely školní jídelny, co dávali v Československé televizi, a která témata mezi žáky o přestávkách frčela? V této odlehčené publikaci najdete pořádnou várku informací o dobové módě, šikézních účesech, oblíbených hrách, dobových pamlscích, školních pomůckách i o všem, co se mezi školními zdmi dělo, když jste zrovna nemuseli chodit na chodbě s rukama za zády. Nedílnou součástí knihy je i bohatý obrazový doprovod, který často vydá za mnoho slov.

Produkt Dobrý den, soudružko učitelko - Ondřej Horák - e-kniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky Mladá fronta, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Mladá fronta, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Dobrý den, soudružko učitelko - Ondřej Horák - e-kniha - parametry produktu

Dobrý den, soudružko učitelko - Ondřej Horák - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Dobrý den, soudružko učitelko - Ondřej Horák - e-kniha - další zajímavé produkty

Dobrý den, soudružko učitelko - Ondřej Horák - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?