Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 829 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White - popis produktu

Brankářské rukavice Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White:Do výbavy každého brankáře patří i kvalitní brankářské rukavice. Na jejich výběru opravdu záleží, neboť by měli chránit ruce a zabraňovat klouzání míče. Přesně to vám nabízí brankářské rukavice PUMA. Jsou ušity tak, aby dokázaly splnit požadavky profesionálních hráčů. Jsou vhodné do jakéhokoli počasí, brankáře podporují k lepšímu výkonu. Skvěle budou držet po celý zápas díky zapínání na suchý zip. Vnějším materiálem brankářských rukavic PUMA je polyester a latex. U brankářských rukavic kraluje bílá, modrá a reflexní barva. Klíčové přednosti brankářských rukavic Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White Brankářské rukavice PUMA poskytují ochranu a zabraňují vyklouznutí míče Splní požadavky profesionálních hráčů Brankář je může používat za každého počasí Lze je zapnout suchým zipem Svrchním materiálem je polyester a latex Vnitřek rukavic vyplňuje polyester a elastane foam Barva brankářských rukavic PUMA je bílá, modrá a reflexní Velikost rukavic: L, L/X, M, M/L, S a S/M

Produkt Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White lze nalézt mezi produkty ve skupině Brankářské rukavice, patří pod značku PUMA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White - parametry produktu

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White - historie ceny a dostupnosti

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White - další zajímavé produkty

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Blue/White - jak nakoupit nejvýhodnější?