Puma Future Z:ONE Grip 1 NC

Puma Future Z:ONE Grip 1 NC

Puma Future Z:ONE Grip 1 NC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Puma Future Z:ONE Grip 1 NC - popis produktu

Brankářské rukavice Puma Future Z:ONE Grip 1 NC:Každý brankář se neobejde bez kvalitních brankářských rukavic. Jejich výběr je opravdu důležitý, neboť slouží jako ochrana rukou a zabraňují klouzání míče. Přesně to vám nabízí brankářské rukavice PUMA. Jsou zhotoveny tak, aby byly vhodné pro všechny profesionální hráče. Fotbalista se na ně může spolehnout opravdu za jakéhokoliv počasí. Díky nastavitelnému pásku a zapínání na suchý zip je možné utáhnout je přesně podle obvodu zápěstí. U hráčských rukavic kraluje červená barva. Klíčové přednosti brankářských rukavic Puma Future Z:ONE Grip 1 NC Brankářské rukavice PUMA zajišťují ochranu a též brání vyklouznutí míče Poslouží profesionálním hráčům Hodí se do jakéhokoliv počasí Mají k dispozici nastavitelný pásek na stažení se zapínáním na suchý zip Ve vnitřní části rukavic se nalézá polyester Barva brankářských rukavic PUMA je červená Velikost rukavic je 10, 10,5, 8, 8,5, 9 a 9,5

Produkt Puma Future Z:ONE Grip 1 NC patří do skupiny produktů Brankářské rukavice, patří pod značku PUMA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Puma Future Z:ONE Grip 1 NC - parametry produktu

Puma Future Z:ONE Grip 1 NC - historie ceny a dostupnosti

Puma Future Z:ONE Grip 1 NC - další zajímavé produkty

Puma Future Z:ONE Grip 1 NC - jak nakoupit nejvýhodnější?