Puma Ultra Grip 2 RC #4137575

Puma Ultra Grip 2 RC #4137575

Puma Ultra Grip 2 RC #4137575

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Puma Ultra Grip 2 RC - popis produktu

Brankářské rukavice Puma Ultra Grip 2 RC:Žádnému brankáři nechybí ve výbavě kvalitní brankářské rukavice. Jejich výběr je velmi důležitý, protože by měly plnit funkci ochrany a zabraňovat klouzání míče. To vám zaručují brankářské rukavice PUMA. Jsou zhotoveny tak, aby splňovaly všechny požadavky profesionálních hráčů. Brankáře podpoří v jakémkoliv počasí, čímž dopomohou mimo jiné k lepšímu výkonu. U rukavic je zpevněné zápěstí, proto lépe odolávají tlaku míče a snižují tak riziko úrazu. S nastavitelným páskem snadno utáhnete rukavice kolem zápěstí. Svrchním materiálem brankářských rukavic PUMA je polyester. Hráčským rukavicím dominuje modrá a oranžová barva. Zásadní vlastnosti brankářských rukavic Puma Ultra Grip 2 RC Brankářské rukavice PUMA zajišťují ochranu a též brání vyklouznutí míče Jsou určené profesionálním hráčům Brankář se na ně může spolehnout za každého počasí Dokáží odolávat tlaku míče díky zpevněnému zápěstí Jistě uvítáte nastavitelný pásek na stažení Jako svrchní materiál se používá polyester Ve vnitřní části rukavic se nalézá polyester Barva brankářských rukavic PUMA je modrá a oranžová Rukavice dostanete ve velikosti 10, 10,5, 11, 8,5, 9 a 9,5

Produkt Puma Ultra Grip 2 RC #4137575 lze nalézt mezi produkty ve skupině Brankářské rukavice, patří pod značku PUMA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Puma Ultra Grip 2 RC - parametry produktu

Puma Ultra Grip 2 RC - historie ceny a dostupnosti

Puma Ultra Grip 2 RC - další zajímavé produkty

Puma Ultra Grip 2 RC - jak nakoupit nejvýhodnější?