Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt - popis produktu

Brankářské rukavice Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt:Každý brankář se neobejde bez kvalitních brankářských rukavic. Jejich výběr je opravdu důležitý, neboť slouží jako ochrana rukou a zabraňují klouzání míče. Přesně to vám nabízí brankářské rukavice PUMA. Jsou zhotoveny tak, aby splňovaly všechny požadavky profesionálních hráčů. Fotbalista se na ně může spolehnout opravdu za jakéhokoliv počasí. Jsou opatřeny zapínáním na suchý zip, díky němuž si snadno nastavíte míru stažení kolem ruky a ochráníte zápěstí. Svrchním materiálem brankářských rukavic PUMA je polyester a latex. Hráčským rukavicím vévodí černá a tmavě šedá barva. Klíčové přednosti brankářských rukavic Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt Brankářské rukavice PUMA patří důležitým doplňkům výbavy brankáře Jsou vhodné pro profesionální hráče Jsou vhodné do každého počasí Lze je zapnout suchým zipem Jako svrchní materiál se používá polyester a latex Vnitřní část rukavic vyplňuje polyester a elastane foam Barva brankářských rukavic PUMA je černá a tmavě šedá Velikost rukavic činí L, L/X, M, M/L, S, S/M, XL a XS/S

Produkt Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt patří do skupiny produktů Brankářské rukavice, patří pod značku PUMA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt - parametry produktu

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt - historie ceny a dostupnosti

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt - další zajímavé produkty

Puma Unisex Ultra Ultimate Hybrid Black/Asphalt - jak nakoupit nejvýhodnější?