Nejnižší cena za posledních 45 dní: 437 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Vynikající autorka knihy Přirozená strava našich předků představuje novou, revoluční zprávu pro naše zdraví: jezte tuk, abyste jej dobře spálili. V knize Přirozená strava našich předků – 2. díl vysvětluje odbornice na paleo dietu a známá výživová poradkyně Nora Gedgaudasová výhody ketonové diety (nebo diety spalování tuků), která odvrátí váš metabolismus od závislosti na cukru a promění jej na spalování zdravých tuků. Četné studie z posledních let vyvrátily negativní kampaň proti nasyceným tukům a cholesterolu. Ged-gaudasová zde objasňuje, proč tukům neříkáme „ne, ne“, ale naopak „ano, ano“ – pokud víme, které tuky máme konzumovat. Ve své přístupné, velmi živě napsané knize, také přináší praktický plán jídelníčku a recepty. Kniha Přirozená strava našich předků – 2. díl nám vysvětluje, jak nás ketonová dieta přinutí přijímat celkově méně kalorií a přitom se dobře cítit, lépe vypadat, jasně myslet a déle žít. „Úžasně akční kniha, která čtenáře láskyplně vede od otázek „proč“ k odpovědi „jak“.“ Dr. David Perlmutter, autor knihy Moučný mozek (Grain Brain) „Unikátní a důkladný příspěvek k této problematice“ Nina Teicholz, autorka knihy Tuk – velké překvapení (The Big Fat Surprise) Nora Gedgaudas, CNS, NTP, BCHN je autorkou knihy Přirozená strava našich předků a všeobecně uznávanou odbornicí na vše, čemu se běžně říká paleo dieta. Je poradkyní na výživu, učitelkou a také přednášející na tato témata. Má soukromou praxi v Portlandu, Oregon. Pro další informace a materiál si přečtěte její webovou stránku: www.primalfatburner.com.
Produkt Přirozená strava našich předků - 2. díl - Gedgaudas Nora patří do skupiny produktů Zdravá výživa, je v nabídce značky Fontána v nabídce e-shopu KnihyDobrovsky.cz.
Produkt Přirozená strava našich předků - 2. díl - Gedgaudas Nora má EAN kód 9788076511125.
Kategorie | Knihy, Zdroje, Fontány, Zdravá výživa |
Značka | Fontána |
E-shop | KnihyDobrovsky.cz |
EAN | 9788076511125 |
Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.
Podpořte zdravý vývoj všech členů rodiny a vybírejte z velké nabídky hraček pro děti. Bavte se s přáteli, vyplňte svým seniorům volný čas. Hračka je často splněním dětského snu dospělého.
Zahrada v létě bývá po rušném jaru místem klidu a relaxace. Relaxovat můžete při řadě aktivit. Ideální je rozdělit zahradu na zónu pracovní a zónu odpočinkovou.
Vynikající autorka knihy Přirozená strava našich předků představuje novou, revoluční zprávu pro naše zdraví: jezte tuk, abyste jej dobře spálili. V knize Přirozená strava našich předků – 2. díl vysvětluje odbornice na paleo dietu a známá výživová poradkyně Nora
Nasˇe strava ma´ na nasˇi fyzickou a psychickou vy´konnost rozhoduji´ci´ vliv. Maria Treben, expertka na le´cˇive´ byliny, v tomto svazku popisuje, jak mu°zˇe- me vyuzˇi´t dary prˇi´rody a pomoci´ stravy upevnit sve´ zdravi´. Popisuje, jak lze pouzˇi´vat byliny jako korˇeni´ a
Slavný dr. Norman Walker, průkopník zdravé a přirozené stravy, v této knize vysvětluje, co je v našem jídelníčku důležité a co škodlivé. Pojednává o různých potravinách, produktech a formách úpravy jídla. Vysvětluje, jak je pro naše tělo důležitá vláknina a jiné
Čínské učení o výživě. Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny. Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni. Starý ideál ,,stravy jako léčebného
Nyní se můžete radovat ze všech blahodárných účinků, které s sebou stravování založené na přijímání čerstvých plodin přináší, a zároveň si pochutnávat na výborných jídlech. V této knize vám Doreen Virtue a Jenny Ross prozradí stovky receptů a tipů na gurmánské
Je maso nutné pro naši stravu? Snad nejčastěji diskutovaná otázka z oblasti výživy, kterou se stále zabývá mnoho odborných institucí. Pokud se podíváme na historii člověka, byla potřeba masa a ryb pro rozvoj lidských zdrojů velmi důležitá. Stále se však setkáváme s
Kniha Encyklopedie moderního bylinářství A-Ch: Několikadílný projekt našeho předního bylináře Josefa A. Zentricha vychází pod patronací Českomoravského svazu léčitelských umění a shrnuje jeho 40leté zkušenosti ze studia i praxe. Opírá se o teoretické postuláty a údaje z
Autoři ve smém 2. dílu shrnuli poznatky ze své dvacetileté praxe a ze svých zkušeností s výživou a jejich aplikace při léčení. Jde o volné pokračování velmi úspěšného 1. dílu 'Jíme, abychom žili, nežijeme proto, abychom jedli'. Poznatky nejsou vždy v souladu s běžnými
První a druhý díl kuchařky Fit s Marcelou dělí dva roky a jeden porod. Autorka Marcela Hrbáčková pro vás opět nachystala recepty, které potěší nejen vaše chuťové buňky, ale také zdraví. Kromě vaření si můžete s Marcelou i zacvičit a tři druhy cvičení doplnila také o