Nejčastější značky, které mají v nabídce tyto produkty zahrnují Animonda, BIG BOY, CPress, Grada, (bez zařazení), Beaba, Jíme zdravě, Canvit, Fontána, Esence, Neo Nutrition, Fitrecepty, Anag, Medica Publishing, Eugenika, Ovocňák, Animonda GranCarno, Cesar, EMINENT, Smart Press, Smar Press, August, Nakladatelství CPress, Triton a Hemnia s.r.o.. Všechny značky
Kniha známých německých odborníků na výživu shrnuje jejich mnohaleté klinické poznatky a podává množství méně známých informací o řadě zdravotních potíží včetně cukrovky, artritidy, revmatizmu nebo nadváhy. Naučíte se zpestřovat svůj všední jídelníček
Živiny znamenají víc než se jen živit, neboť výživa a požitek ze života patří úzce k sobě. Správná výživa podporuje zdraví a vede k pozitivnímu životnímu postoji. Lékař a specialista na výživu R. Dahlke ve svém stěžejním díle popisuje tři pilíře zdravé výživy: -
Kniha Jídlo jako šance ukazuje, jak spojit umění, výživu a požitek, jak aktivovat pozitivní přístup k životu, a tím upevnit zdraví. Ruediger Dahlke v ní shrnuje své více než třicetileté zkušenosti lékaře a názorně ukazuje, co se skrývá za pojmy 'vyváženost',
Vitalita, zdraví a radost ze života s energetickou silou výživy podle čínského systému pěti elementů. Tento tradiční způsob byl zkoumán a dál rozvíjen po tři tisíciletí. Výchozím základem je celá potravina jako živá surovina pro vaření a její energetický vliv na lidský
Nyní se můžete radovat ze všech blahodárných účinků, které s sebou stravování založené na přijímání čerstvých plodin přináší, a zároveň si pochutnávat na výborných jídlech. V této knize vám Doreen Virtue a Jenny Ross prozradí stovky receptů a tipů na gurmánské
Kniha popisuje nové zázračné prostředky pekařů, umění kuchařů z prášku, triky vinařů. Obsahuje podrobný lexikon, poprvé v takové formě, který prezentuje moderní ingredience a upozorňuje na možná rizika jejich vedlejších účinků
Tato kniha vás seznámí se zdravou výživou, která může léčit a předcházet i těm nejzávažnějším nemocem, jako jsou cukrovka, nemoci oběhového systému, roztroušená skleróza, neurastenie, nemoci zažívacího traktu, astma, alergie a celá řada dalších. Dozvíte se tu, co
Vynikající autorka knihy Přirozená strava našich předků představuje novou, revoluční zprávu pro naše zdraví: jezte tuk, abyste jej dobře spálili. V knize Přirozená strava našich předků – 2. díl vysvětluje odbornice na paleo dietu a známá výživová poradkyně Nora
Těm, kdo chtějí skoncovat s přejídáním a dosáhnout zdravé váhy, nabízí Lilian Cheungová, výživová specialistka z Harvardské školy veřejného zdraví, a Thich Nhat Hanh, světově uznávaný učitel buddhismu, cenné rady, jak skloubit buddhistické techniky vědomé pozornosti se
Nasˇe strava ma´ na nasˇi fyzickou a psychickou vy´konnost rozhoduji´ci´ vliv. Maria Treben, expertka na le´cˇive´ byliny, v tomto svazku popisuje, jak mu°zˇe- me vyuzˇi´t dary prˇi´rody a pomoci´ stravy upevnit sve´ zdravi´. Popisuje, jak lze pouzˇi´vat byliny jako korˇeni´ a
Tato kniha ať vás vede k poznání sebe sama, milí čtenáři. Nechci poučovat, co je správné, či nesprávné. Každý z nás na to musí přijít sám, protože jsme jedineční. Z toho důvodu si vybírejte, co je pro vás vhodné, a pozorujte své tělo. Život je cesta - cesta k
Praktické rady k tomu, jak váš organismus regenerovat a zabránit neblahým důsledkům nesprávné výživy a špatné životosprávy. Tato kniha stojí zcela na straně přírodního přístupu k léčení: jak vzít své zdraví do vlastních rukou a udělat vše pro to, aby slovo NEMOC
Čínské učení o výživě. Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny. Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni. Starý ideál ,,stravy jako léčebného
Kniha Encyklopedie moderního bylinářství A-Ch: Několikadílný projekt našeho předního bylináře Josefa A. Zentricha vychází pod patronací Českomoravského svazu léčitelských umění a shrnuje jeho 40leté zkušenosti ze studia i praxe. Opírá se o teoretické postuláty a údaje z