Posilovač bicepsů Steelflex Mega Power MBC600 Biceps Curl

Posilovač bicepsů Steelflex Mega Power MBC600 Biceps Curl

Posilovač bicepsů Steelflex Mega Power MBC600 Biceps Curl

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 95 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Posilovač bicepsů Steelflex Mega Power MBC600 Biceps Curl - popis produktu

Komerční stroj zaměřený na bicepsy s nastavitelnou polohou ramene, otočnými gripy a snadnou regulací zátěže!. Steelflex Mega Power MBC600 Biceps Curl je profi stroj zaměřený na posílení bicepsů a to hned z několika startovních poloh! Posilovací rameno ze totiž nastavit do několika úhlů a zvolit si tak ideální pozici pro zahájení tréninku. Stejně jednoduše upravíte i výšku sedáku. Pro dokonalý komfort při tréninku jsou tu také otočné gripy.  Zátěž lze regulovat pomocí cihliček, které jsou částečně zakryté akrylovou zástěnou. Ta pomáhá tlumit hluk, které pohybující závaží vydává. Celková hmotnost cihliček je pak 97,5 kg a nabízí tak široký rozsah využití pro všechny uživatele.Technický popis: profesionální stroj zaměřený na posilování bicepsů  nastavitelná výška sedáku nastavitelný úhel posilovacího ramene otočné gripy nízké těžiště pro větší stabilitu při tréninku extra silná lanka/popruhy pro práci se závažím prášková povrchová úprava držák na lahev převodový poměr: 1:1 pevnost v tahu: 2280 kg rozměry: d137 x š103 x v166 cm hmotnost závaží: 97,5 kg počet cihliček: 20 x 4,54 kg + 1 x 6,8 kg profil rámu: 50 x 150 x 3 mm tloušťka polstrování: 6,5 cm hmotnost konstrukce: 128 kg celková hmotnost: 225,5 kg nosnost: 120 kg displej není součástí balení, na videu je zobrazena starší verze stroje

Produkt Posilovač bicepsů Steelflex Mega Power MBC600 Biceps Curl lze nalézt mezi produkty ve skupině Posilovací stroje, vyrábí jej značka Steelflex, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Posilovač bicepsů Steelflex Mega Power MBC600 Biceps Curl - parametry produktu

Posilovač bicepsů Steelflex Mega Power MBC600 Biceps Curl - historie ceny a dostupnosti

Posilovač bicepsů Steelflex Mega Power MBC600 Biceps Curl - další zajímavé produkty

Posilovač bicepsů Steelflex Mega Power MBC600 Biceps Curl - jak nakoupit nejvýhodnější?