Posilovač břišních a zádových svalů Steelflex  Mega Power MOT1800 Rotary Torso

Posilovač břišních a zádových svalů Steelflex Mega Power MOT1800 Rotary Torso

Posilovač břišních a zádových svalů Steelflex  Mega Power MOT1800 Rotary Torso

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 95 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Posilovač břišních a zádových svalů Steelflex Mega Power MOT1800 Rotary Torso - popis produktu

Komerční posilovač šikmých svalů s nastavitelnou počáteční polohou, nezávislým pohybem ramen a vyladěným systémem regulace závaží!. Steelflex Mega Power MOT1800 Rotary Torso je profi posilovací stroj speciálně zaměřený na šikmé svaly. Umožní vám snadno a bezpečně otáčet torzo tak, abyste posílili právě tyto partie. Ke správnému posedu vám pak pomohou polstrované opěry a silné pěnové úchopy. Počáteční polohu cvičení lze nastavit pomocí páčky. Pak už stačí jen zahájit workout a pracovat na rýsování svalů! Zátěž lze regulovat pomocí cihliček, které jsou částečně zakryté akrylovou zástěnou. Ta pomáhá tlumit hluk, které pohybující závaží vydává. Celková hmotnost cihliček je pak 97,5 kg a nabízí tak široký rozsah využití pro všechny uživatele.  Technický popis: profesionální stroj pro posilování břišních a zádových svalů speciální biomechanický design pro maximální zatížení regulace zátěže pomocí cihliček nastavení počáteční polohy tréninku nízké těžiště pro větší stabilitu při tréninku extra silná lanka/popruhy pro práci se závažím prášková povrchová úprava držák na lahev převodový poměr: 1:1 pevnost v tahu: 2280 kg rozměry: d133 x š116 x v167 cm hmotnost závaží: 97,5 kg počet cihliček: 20 x 4,54 kg + 1 x 6,8 kg profil rámu: 50 x 150 x 3 mm tloušťka polstrování: 6,5 cm hmotnost konstrukce: 162 kg celková hmotnost: 259,5 kg nosnost: 120 kg displej není součástí balení, na videu je zobrazena starší verze stroje

Produkt Posilovač břišních a zádových svalů Steelflex Mega Power MOT1800 Rotary Torso patří do skupiny produktů Posilovací stroje, vyrábí jej značka Steelflex, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Posilovač břišních a zádových svalů Steelflex Mega Power MOT1800 Rotary Torso - parametry produktu

Posilovač břišních a zádových svalů Steelflex Mega Power MOT1800 Rotary Torso - historie ceny a dostupnosti

Posilovač břišních a zádových svalů Steelflex Mega Power MOT1800 Rotary Torso - další zajímavé produkty

Posilovač břišních a zádových svalů Steelflex Mega Power MOT1800 Rotary Torso - jak nakoupit nejvýhodnější?