Posilovací lavice na biceps a triceps Body Solid GCBT380

Posilovací lavice na biceps a triceps Body Solid GCBT380

Posilovací lavice na biceps a triceps Body Solid GCBT380

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 14 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Posilovací lavice na biceps a triceps Body Solid GCBT380 - popis produktu

Komerční, snadno přenastavitelná posilovací lavice na cvičení bicepsů a tricepsů.. Body-Solid Biceps and Triceps Machine GCBT380 je stroj navržený přímo na svalové partie biceps a triceps, který dokonale vytvaruje Vaše paže. DuraFirm sedadlo i opěradlo slouží pro maximální pohodlí při Vašem posilování. Body-Solid GCBT380 je doporučován pro všechny typy posiloven.Technický popis: možnost zvýšení nebo snížení nastavitelného sedátka na vhodnou polohu velmi husté DuraFirm vycpávky poskytují maximální pohodlí poloha v úhlu 30° pro biomechanicky správný pohyb rukojeť ve tvaru V pro otevřený úchop nastavitelné kyvné zvedací rameno vzpěračské tyče a zátěžové kotouče nejsou součástí setu a jsou dodávány jako doplňkové příslušenství rozměry: délka 100 cm x šířka 112,5 cm x výška 107,5 cm maximální hmotnost uživatele: 120 kg kategorie S - doporučujeme pro všechny typy posiloven vhodné pro klasické kotouče (30 mm) Cena bez závaží.

Produkt Posilovací lavice na biceps a triceps Body Solid GCBT380 patří do skupiny produktů Posilovací lavice, vyrábí jej značka Body-solid, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Posilovací stroje, vyrábí jej značka Body-solid, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Posilovací lavice na biceps a triceps Body Solid GCBT380 - parametry produktu

Posilovací lavice na biceps a triceps Body Solid GCBT380 - historie ceny a dostupnosti

Posilovací lavice na biceps a triceps Body Solid GCBT380 - další zajímavé produkty

Posilovací lavice na biceps a triceps Body Solid GCBT380 - jak nakoupit nejvýhodnější?