Izolovaný biceps Steelflex PlateLoad Line PLBC  černo-červená

Izolovaný biceps Steelflex PlateLoad Line PLBC černo-červená

Izolovaný biceps Steelflex PlateLoad Line PLBC  černo-červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 21 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Izolovaný biceps Steelflex PlateLoad Line PLBC černo-červená - popis produktu

Kvalitní posilovací stroj na vypracování bicepsů, stabilní robustní konstrukce, vysoké polstrování, odolná povrchová úprava.. Steelflex PlateLoad Line PLBC je kvalitní posilovací stroj určený pro posilování bicepsů. Robustní ocelová konstrukce s kvalitním povrchem je stříkána elektrostatickou práškovou barvou, která chrání konstrukci před škrábanci. Steelflex PlateLoad line PLBC disponuje kvalitním vysokým polstrováním sedáku a opěr, rukojeti jsou opatřeny kvalitním pěnovým materiálem a protiskluzové nohy zaručují vyšší stabilitu stroje během cvičení. Posilovací stroj je opatřen bezpečnostními kryty šroubů a kvalitními ložisky, které mají těsnění po celém obvodu. Steelflex PlateLoad Line PLBC je vhodný pro komerční i nekomerční využití. POZOR! Kotoučové závaží není součástí posilovacího stroje! Technický popis: kvalitní posilovač bicepsů robustní konstrukce z karbonové oceli S25C-S30C povrch stříkaný elektrostatickou práškovou barvou  vysoké polstrování sedáku a opěr potažené kůží (polyuretan + PVC kůže) rukojeti potažené pěnovým materiálem možnost nastavení sedáku kvalitní ložiska s těsněním po celém obvodu bezpečnostní krytky šroubů rám: oválné trubky 50 × 100 mm hmotnost: 67 kg nosnost jednoho ramene: 200 kg maximální hmotnost uživatele: 120 kg rozměr: délka 168 cm × šířka 97 cm × výška 128 cm určené pro olympijské kotouče (50 mm) vhodné pro komerční a nekomerční využití

Produkt Izolovaný biceps Steelflex PlateLoad Line PLBC černo-červená patří do skupiny produktů Posilovací stroje, vyrábí jej značka Steelflex, v barvě černo, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Izolovaný biceps Steelflex PlateLoad Line PLBC černo-červená - parametry produktu

Barvačerno
KategoriePosilovací stroje
ZnačkaSteelflex
Barvačerno
E-shopinsportline.cz

Izolovaný biceps Steelflex PlateLoad Line PLBC černo-červená - historie ceny a dostupnosti

Izolovaný biceps Steelflex PlateLoad Line PLBC černo-červená - další zajímavé produkty

Izolovaný biceps Steelflex PlateLoad Line PLBC černo-červená - jak nakoupit nejvýhodnější?