Patnáctiletý kapitán - Jules Verne, Václav Knop - audiokniha

Patnáctiletý kapitán - Jules Verne, Václav Knop - audiokniha

Patnáctiletý kapitán - Jules Verne, Václav Knop - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Patnáctiletý kapitán - Jules Verne, Václav Knop - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Dramatizaci dobrodružného románu pro mládež napsal Václav Knop. V roce 1991 byla pod vedením zkušeného rozhlasového režiséra Ladislava Rybišara natočena rozhlasová hra ve studiu v Jevanech. Jedná se o velmi známý příběh mladičkého plavčíka, který se ujímá velení lodi po smrti původního kapitána, společně se zbytky posádky ztroskotají a v domnění, že jsou v Jižní Americe, se vydávají na komplikovanou cestu za záchranou, plnou nástrah a nebezpečí. V nahrávce učinkují : Martin Růžek, Josef Vinklář, Bořivoj Navrátil, Josef Somr, Alois Švehlík, Soběslav Sejk, Jaroslav Kepka, Marie Drahokoupilová, Otakar Brousek, Václav Knop, Bohumil Švarc ml., Petr Štěpánek, Miroslav Saic a další. Z výčtu jmen je patrné, že se jedná o archivní stereo nahrávku, kterou doplňuje hudba Ladislava Štaidla.

Produkt Patnáctiletý kapitán - Jules Verne, Václav Knop - audiokniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky prázdné, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Patnáctiletý kapitán - Jules Verne, Václav Knop - audiokniha - parametry produktu

Patnáctiletý kapitán - Jules Verne, Václav Knop - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Patnáctiletý kapitán - Jules Verne, Václav Knop - audiokniha - další zajímavé produkty

Patnáctiletý kapitán - Jules Verne, Václav Knop - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?