Zemí šelem - Jules Verne - audiokniha

Zemí šelem - Jules Verne - audiokniha

Zemí šelem - Jules Verne - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 348 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zemí šelem - Jules Verne - audiokniha - popis produktu

Audiokniha:,Přitápíme pod kotlem. Parní slon, táhnoucí dvojici pojízdných domů vyráží na dobrodružnou a nebezpečnou cestu. Dobrodružný román představí další Vernův vynález - obojživelný dopravní prostředek, obrovského ocelového slona poháněného párou. Strhující příběh se tentokrát odehrává v Indii. Budeme svědky napínavého příběhu odehrávajícího se v Indii roku 1867. Inženýr Banks pozve plukovníka Munroa, kapitána Hooda a Francouze Mauclera na výpravu po severních částech Indie. Jako dopravní prostředek jim má sloužit obrovský ocelový slon poháněný parním strojem, původně vyrobený pro bohatého rádžu. Verne líčí v románu nejen zeměpisné a přírodní zajímavosti, ale je tu i dobrodružná zápletka – plukovník Munroe hodlá pomstít smrt své ženy. Za tu je odpovědný jeden z bývalých vůdců povstání sipáhiů z roku 1857 Nana Sáhib, který je již deset let hledán pro zločiny, jež během tohoto povstání spáchal.

Produkt Zemí šelem - Jules Verne - audiokniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky Tympanum, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Zemí šelem - Jules Verne - audiokniha - parametry produktu

Zemí šelem - Jules Verne - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Zemí šelem - Jules Verne - audiokniha - další zajímavé produkty

Zemí šelem - Jules Verne - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?