Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050

Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050

Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050 - popis produktu

Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050 Déle už doma nevydržíš. Sluneční paprsky dávno překonaly bariéru hor a teď dopadají přímo na tvůj stůl. Do útočného batohu balíš jen několik věcí, které bývají tam nahoře nezbytné, a uháníš. Napřed po široké lesní cestě, která se později mění v pěšinu a nakonec je z ní kozí stezka. Jistotu při takovém úprku získáš v těchto lehkých botách Asolo – a to především díky podešvi s inovativní směsí Sigma Grip, která vyniká přilnavostí na mokrém povrchu, samočistícími schopnostmi a odolností vůči opotřebení. Podpůrná technologie AS Tech přináší torzní stabilitu a snímá tak zátěž z těžce zkoušených kolen. A až budeš uhánět z vrcholu dolů, mezipodešev z EVA pohltí tvrdé nárazy, které zase jen prohlubují únavu.  Klíčové vlastnosti Hmotnost: 350 g (1/2 pár) Svršek: polyester vyztužený materiálem TPU Futro: tkanina Velveteen (bavlněné vlákno, sametový vzhled) Podešev: Asolo Cross z odolné a přilnavé směsi Sigma Grip Mezipodešev: odpružená EVA s vysokou hustotou Vložka: anatomická Asolo/Ortholite Odolná výztuha špičky Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050

Produkt Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050 patří do skupiny produktů Pánské boty, vyrábí jej značka Asolo, velikost odpovídá označení 5 UK, 9, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050 - parametry produktu

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
IntrastatTrekové boty vysoké-1,40-64039113
KategoriePánské boty
ZnačkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-shopGamisport.cz

Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050 - historie ceny a dostupnosti

Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050 - další zajímavé produkty

Pánské boty Asolo Softrock black/black/yellow B050 - jak nakoupit nejvýhodnější?