Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056

Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056

Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 095 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056 - popis produktu

Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056 Ten pocit! – když stezka ubíhá pod nohama, hlasité oddechování provází pohyb a do svalů ve vkrádá lehký žár. Svižné tempo je ti možná bližší než loudavý krok, ale v členitém terénu pak potřebuješ spolehlivé obutí, ve kterém nezaváháš ani s kumulující se únavou. Pro tyto lehké boty vytvořilo Asolo speciální podešev s novou směsí Sigma Grip, která výborně drží na mokrém povrchu, vyniká samočistícími schopnostmi a je výjimečně odolná vůči opotřebení. Podpůrná technologie AS Tech omezuje nežádoucí zátěž a vybočování kolen a mezipodešev z EVA pohlcuje nárazy, které dokážou znepříjemnit každý sestup. A kdyby ti cestu zkřížilo sněhové pole či snad rozvodněná říčka, nepromokavá membrána GORE-TEX® zachová v botách sucho. Klíčové vlastnosti Hmotnost: 365 g (1/2 pár) Svršek: polyester vyztužený materiálem TPU Membrána: GORE-TEX® Extended Comfort Podešev: Asolo Cross z odolné a přilnavé směsi Sigma Grip Mezipodešev: odpružená EVA s vysokou hustotou Vložka: anatomická Asolo/Ortholite Odolná výztuha špičky Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056

Produkt Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka Asolo, velikost odpovídá označení 5 UK, 9, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056 - parametry produktu

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost13 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
IntrastatTrekové boty vysoké-1,40-64039113
KategoriePánské boty
ZnačkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-shopGamisport.cz

Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056 - historie ceny a dostupnosti

Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056 - další zajímavé produkty

Pánské boty Asolo Tahoe GTX black/safety yellow B056 - jak nakoupit nejvýhodnější?