Pánské boty Asolo Eldo yellow/blue moon/B028

Pánské boty Asolo Eldo yellow/blue moon/B028

Pánské boty Asolo Eldo yellow/blue moon/B028

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské boty Asolo Eldo yellow/blue moon/B028 - popis produktu

Pánské boty Asolo Eldo yellow/blue moon/B028 Tvůj cíl tě donutil slézt z palandy, zatímco veškeré osazenstvo horské chaty ještě spokojeně oddechovalo ze sna. V napjatém chladu a nezměrném tichu časně ranních hor stoupáš pod stěnu. Nejprve stezkou – poté intuitivně svahem posetým balvany. Jistotu ve svém počínání pociťuješ také díky těmto nástupovým (a ferratovým) botám Asolo. Podešev Vibram AG s lezeckou špičkou ti pomáhá i v náročném terénu postupovat svižně a bezpečně. Gumová obsázka chrání boty i nohy před ostrými kameny a tak akorát tuhá konstrukce ti umožňuje jistojistě kráčet po ocelových kramlích a žebřících. Klíčové vlastnosti Hmotnost: 280 g (1/2 pár) Svršek: technický bezešvý polyester Futro: kůže a syntetická tkanina Cambrelle Podešev: Asolo/Vibram AG s přilnavou směsí MegaGrip Mezipodešev: mikroporézní EVA Vložka: anatomická Asolo/Ortholite Gumová ochrana špičky Odolná obsázka po obvodu Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Pánské boty Asolo Eldo yellow/blue moon/B028

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka Asolo, velikost odpovídá označení 5 UK, 9, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Pánské boty Asolo Eldo yellow/blue moon/B028 - parametry produktu

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
IntrastatTrekové boty vysoké-1,40-64039113
KategoriePánské boty
ZnačkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-shopGamisport.cz

Pánské boty Asolo Eldo yellow/blue moon/B028 - historie ceny a dostupnosti

Pánské boty Asolo Eldo yellow/blue moon/B028 - další zajímavé produkty

Pánské boty Asolo Eldo yellow/blue moon/B028 - jak nakoupit nejvýhodnější?