Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské

Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské

Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 391 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské - popis produktu

Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské Kožené pohorky pro lehký treking a toulání se přírodou. Nubuk s minimem švů. Nepromokavá membrána GORE-TEX. Celokožené pohorky jsou klasika. Tyhle navíc nemají skoro žádné švy, takže působí elegantně a přitom vydrží i ostřejší zacházení na alpské túře nebo při podzimním toulání se po blátivých stezkách. Díky komfortnímu kladkovému šněrování vám tkaničky vydrží mnohem déle, než jste byli až dosud zvyklí. Neprodřou se a snadno se utahují.  Podešev Vibram Radiant s Megagrip technologií dodá vašemu kroku jistotu na jakémkoliv povrchu. Dokonce i na mokré skále a při protivném sestupu sypkou sutí. A s GORE-TEX membránou uvnitř se nemusíte obávat ani velké vody. Vaše nohy budou v suchu a pohodlí. Klíčové vlastnosti Membrána GORE-TEXPodešev Vibram Radiant MegagripMateriál Nubuk s minimem švůNová mezipodešev z materiálu EVA  dvojí hustotyGumová obsázka na špiciKladkové šněrování Micro pulley systemVyrobeno v Evropě Outdoorové boty » Trekové vysoké boty » Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské

Produkt Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské patří do skupiny produktů Pánské boty, vyrábí jej značka Asolo, velikost odpovídá označení 5 UK, 9, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Trekingové boty, je v nabídce značky Asolo, velikost je 5 UK, 9 v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské - parametry produktu

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost13,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
IntrastatTrekové boty vysoké-1,40-64039113
KategoriePánské boty, Trekingové boty
ZnačkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-shopGamisport.cz

Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské - historie ceny a dostupnosti

Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské - další zajímavé produkty

Boty ASOLO Fandango DUO GV A519 Brown, pánské - jak nakoupit nejvýhodnější?