Pánská toaletní voda CLASSIC FOR MEN #4983106

Pánská toaletní voda CLASSIC FOR MEN #4983106

Pánská toaletní voda CLASSIC FOR MEN #4983106

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská toaletní voda CLASSIC FOR MEN - popis produktu

Toaletní voda CLASSIC MEN je dokonalou vůní pro sebevědomé a sofistikované muže a podtrhuje jejich svobodu.Mužná, sexy a sportovní vůně pro mužeDřevitá a smyslná vůně s tóny ambry a pižma dodává eleganci a hloubkuDruh vůně: aromatická, dřevitáHlava - bergamot, citron, vetiver, růžový pepř (tzv. vysoké tóny – rozvinou se hned po aplikaci, tvoří první dojem a jsou zpravidla velmi intenzivní, odeznívají rychle)Srdce - grep, cedrové dřevo, máta, jasmín (tzv. střední tóny – nastupují po několika minutách, po odeznění hlavy, vydrží obvykle 2-3 hodiny)Základ - jantar, zázvor, santalové dřevo (tzv. nízké tóny – poslední a nejdelší fáze parfému, vydrží asi 4 hodiny, ale může to být i celý den)Složení: alcohol denat., aqua, parfum, hexyl cinnamal, limonene, linalool, butylphenyl methylpropional, citronellol, coumarin, citral.

Tento produkt se nachází v kategorii Toaletní vody, patří značce NG.

Produkt Pánská toaletní voda CLASSIC FOR MEN #4983106 lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní vody pánské, vyrábí jej značka NG.

Pánská toaletní voda CLASSIC FOR MEN - parametry produktu

Pánská toaletní voda CLASSIC FOR MEN - historie ceny a dostupnosti

Pánská toaletní voda CLASSIC FOR MEN - další zajímavé produkty

Pánská toaletní voda CLASSIC FOR MEN - jak nakoupit nejvýhodnější?