Osprey Tempest 30 III aluminum grey

Osprey Tempest 30 III aluminum grey

Osprey Tempest 30 III aluminum grey

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Tempest 30 III aluminum grey - popis produktu

Turistický batoh Osprey Tempest 30 III aluminum grey:Ať se vydáte kamkoli, tento batoh spolehlivě ochrání všechny vaše věci a navíc bezpochyby potěší svou nápaditou vizáží i velkým důrazem na praktickou funkčnost. Šedá barva batohu Osprey jen dolaďuje bezchybný závěrečný dojem. Na delších cestách vám přijde zvlášť vhod popruh na bedra a hrudní pás s nastavením délky, který tíhu neseného obsahu rozumně rozloží na celou plochu zad. V krizových situacích nebo ztrátě očního kontaktu se zbytkem skupiny vám trn z paty může vytrhnout vestavěná píšťalka, která je součástí batohu. Každý dobře ví, jak moc je pitný režim nezbytnou součástí každé aktivity. Parádním bonusem batohu Osprey Tempest 30 III aluminum grey je prostor pro integrovaný vak pro vodu. Naprostá ochrana vašich věcí vůči vnějším vlivům Líbit se vám bude i to, že batoh Osprey Tempest 30 III aluminum grey zatíží záda vahou pouhých 1,188 kg

Produkt Osprey Tempest 30 III aluminum grey patří do skupiny produktů Dámské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Osprey Tempest 30 III aluminum grey - parametry produktu

Osprey Tempest 30 III aluminum grey - historie ceny a dostupnosti

Osprey Tempest 30 III aluminum grey - další zajímavé produkty

Osprey Tempest 30 III aluminum grey - jak nakoupit nejvýhodnější?