Olejová barva UMTON 400 ml / různé odstíny

Olejová barva UMTON 400 ml / různé odstíny

Olejová barva UMTON 400 ml / různé odstíny

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Olejová barva UMTON 400 ml / různé odstíny - popis produktu

Vzorkovník Vyber si svou oblíbenou barvu ze vzorníku Olejová barva UMTON 400 ml / různé odstíny Olejová barva UMTON Profesionální olejové barvy české značky UMTON ideální pro malíře i začátečníky, kvalitou se vyrovnají barvám od předních evropských dodavatelů.Vlastnosti: Jsou vyrobeny z prvotřídních jemně mletých pigmentů pocházejících od špičkových evropských firem Bez nežádoucích agresivních příměsí Dokonale odolné vůči změnám prostředí Nejnižší světlostálost je označena jednou hvězdičkou Nejvyšší světlostálost je označena třemi hvězdičkami a zaručuje požadovanou světlostálost pigmentů, která se nemění ani po dobu dlouhých století Barvy obsahují speciální přírodní stabilizátor, který má funkci neutralizátorem a tím jim prodlužuje jejich trvanlivost a zlepšuje jejich konzistenci - která je máslovitou avšak krátká dostupný objem: 20, 60 ml tuba a 400 ml Široká paleta barev nabízí 92 různých odstínů Cena jednotlivých odstínů se liší podle cenové skupiny, do níž je barva zařazena!

Tento produkt naleznete ve skupině Olejové barvy, patří značce UMTON Czech Republic, naleznete jej v e-shopu Malirske-platno.cz.

Olejová barva UMTON 400 ml / různé odstíny - parametry produktu

Olejová barva UMTON 400 ml / různé odstíny - historie ceny a dostupnosti

Olejová barva UMTON 400 ml / různé odstíny - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Olejová barva UMTON 400 ml / různé odstíny - další zajímavé produkty

Olejová barva UMTON 400 ml / různé odstíny - jak nakoupit nejvýhodnější?