Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny

Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny

Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny - popis produktu

Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny Profesionální olejové barvy Daniel Smith s více než 30-letou tradicí, to jsou nejlepší světové pigmenty kombinované s kvalitním lněným olejem. Vyrábějí se ručně v malých dávkách a jsou vysoce pigmentované s jednotnou máslovou konzistencí. Každý vzorec je dokonale vyvážený (pigment vs. olej), aby vám poskytl nejlepší barevnou pevnost. Míchejte olejové barvy s bílou pro vytvoření nových odstínů. I to nejmenší množství vytváří krásné barvy.Skvělá barva začíná skvělými surovinami. Olejové barvy Daniel Smith jsou vyrobeny z řady zářivých, jemně zrnitých pigmentů a vysoce kvalitního lněného oleje rafinovaného alkalickým způsobem, který je vybrán pro svou uniformitu, nízkou kyselost, dobrou přilnavost a odolnost vůči žloutnutí. Síla barvy, konzistentní textura a stálost na světle jsou charakteristickými znaky těchto profesionálních olejových barev. Vybírat můžete z palety 90 odstínů, z nichž mnohé jsou neobvyklé a jedinečné.PARAMETRY PRODUKTU:Profesionální olejové barvy Daniel SmithVyráběny ručně v Seattlenejlepší pigmentyVysoce kvalitní lněný olejMáslová konzistencevysoká světlostálost30-letá tradiceŠiroká paleta jedinečných odstínůTuba o objemu 37 ml

Produkt Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny patří do skupiny produktů Olejové barvy, naleznete jej v e-shopu Malirske-platno.cz.

Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny - parametry produktu

Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny - historie ceny a dostupnosti

Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny - další zajímavé produkty

Olejová barva Daniel Smith Original 37ml / různé odstíny - jak nakoupit nejvýhodnější?