Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny

Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny

Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 61 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny - popis produktu

Vzorkovník Vyber si svou oblíbenou barvu ze vzorníku Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny Olejová barva UMTON Profesionální olejové barvy české značky UMTON ideální pro malíře i začátečníky, kvalitou se vyrovnají barvám od předních evropských dodavatelů.Vlastnosti: Jsou vyrobeny z prvotřídních jemně mletých pigmentů pocházejících od špičkových evropských firem Bez nežádoucích agresivních příměsí Dokonale odolné vůči změnám prostředí Nejnižší světlostálost je označena jednou hvězdičkou Nejvyšší světlostálost je označena třemi hvězdičkami a zaručuje požadovanou světlostálost pigmentů, která se nemění ani po dobu dlouhých století Barvy obsahují speciální přírodní stabilizátor, který má funkci neutralizátorem a tím jim prodlužuje jejich trvanlivost a zlepšuje jejich konzistenci - která je máslovitou avšak krátká dostupný objem: 20, 60 ml tuba a 400 ml Široká paleta barev nabízí 92 různých odstínů Cena jednotlivých odstínů se liší podle cenové skupiny, do níž je barva zařazena!

Produkt Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny patří do skupiny produktů Olejové barvy, patří značce UMTON Czech Republic, naleznete jej v e-shopu Malirske-platno.cz.

Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny - parametry produktu

Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny - historie ceny a dostupnosti

Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny - další zajímavé produkty

Olejová barva UMTON 20 ml / různé odstíny - jak nakoupit nejvýhodnější?