Norddan Závěsné křeslo Paris

Norddan Závěsné křeslo Paris

Norddan Závěsné křeslo Paris

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 359 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Norddan Závěsné křeslo Paris - popis produktu

Závěsné křeslo Paris Závěsné křeslo Paris je vyrobeno z přírodního ratanu. Zaujme vás svým jedinečným designem, ale i vlastnostmi. Na bocích křesla najdete otvory pro ruce, pomocí kterých se můžete pohodlně chytit při houpání. Křeslo Paris je vhodné k umístění do exteriérů i interiérů, využijte ho pro relax v obývacím pokoji, na terase či na zahradě. Rozměr: 84cm x 120cm x 55cm (š x v x h)Barva: přírodníMateriál: ratan

Produkt Norddan Závěsné křeslo Paris patří do skupiny produktů Závěsná křesla, vyrábí jej značka Norddan, barevné provedení je c6a27e, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Ratanová křesla, patří pod značku Norddan, barevné provedení je c6a27e, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Norddan Závěsné křeslo Paris lze nalézt mezi produkty ve skupině Přírodní ratan, patří pod značku Norddan, barevná verze je c6a27e, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Norddan Závěsné křeslo Paris - parametry produktu

Hmotnost15 kg
Délka84 cm
Šířka55 cm
Výška120 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieKřesla, Závěsná křesla, Ratanová křesla, Přírodní ratan
ZnačkaNorddan
Barvac6a27e
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Norddan Závěsné křeslo Paris - historie ceny a dostupnosti

Norddan Závěsné křeslo Paris - další zajímavé produkty

Norddan Závěsné křeslo Paris - jak nakoupit nejvýhodnější?