Závěsné křeslo EGONY

Závěsné křeslo EGONY

Závěsné křeslo EGONY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 740 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Závěsné křeslo EGONY - popis produktu

Závěsné křeslo EGONY je vyrobeno z kvalitního umělého ratanu v přírodní barvě. Ratan je známý svou pevností, pružností a odolností vůči povětrnostním podmínkám. Křeslo je zavěšeno na stabilním ocelovém rámu v černé barvě, a není potřeba ho montovat. K pohodlí přispívá také velký šedý polštář. Toto křeslo je vhodné pro použití jak v exteriéru, tak i v interiéru. Skvěle zapadne a dotvoří každou zahradu, terasu nebo balkón. Je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Upozornění: Látka na polštářích není voděodolná. Barva:přírodní hnědá / černá Materiál:umělý ratan / kov / látka Rozměry:šířka: 105 cmhloubka: 70 cmvýška: 197 cm Nosnost:90 kg Hmotnost:14 kg Dodáváno v demontu.

Produkt Závěsné křeslo EGONY lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku VIPKON, barevné provedení je hnědá, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Umělý ratan, vyrábí jej značka VIPKON, barevná verze je hnědá, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Závěsné křeslo EGONY patří do skupiny produktů Závěsná křesla, vyrábí jej značka VIPKON, barevné provedení je hnědá, materiálové provedení je Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Závěsné křeslo EGONY - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAHnědá
STYLModerní
STYLRatanový
STYLNadčasový
STYLElegantní
HMOTNOST14 kg
TVARKulatý
MATERIÁLKov
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
OBSAH SETU1x křeslo
OBSAH SETU1x poduška
OBSAH SETU1x podstavec
NOSNOST90 kg
VÝŠKA197 cm
HLOUBKA70 cm
ŠÍŘKA105 cm
Hmotnost14000.000g
KategorieKřesla, Zahradní křesla, Umělý ratan, Závěsná křesla, Ratanová křesla, Přírodní ratan, Zahradní závěsná křesla
ZnačkaVIPKON
Barvahnědá
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Závěsné křeslo EGONY - historie ceny a dostupnosti

Závěsné křeslo EGONY - další zajímavé produkty

Závěsné křeslo EGONY - jak nakoupit nejvýhodnější?