Závěsné křeslo TRIMI

Závěsné křeslo TRIMI

Závěsné křeslo TRIMI

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 066 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Závěsné křeslo TRIMI - popis produktu

Dopřejte si odpočinek a relaxaci v teplých letních dnech díky závěsnému křeslu TRIMI. Toto křeslo je vhodné jak pro interiér, tak i pro exteriér. Křeslo je vyrobeno z umělého ratanu, který je velmi moderním a často používaným materiálem pro výrobu zahradního nábytku. Umělý ratan je složen z polyethylenových vláken, která jsou 100% recyklovatelná. Hlavním rozdílem mezi přírodním a umělým ratanem je jeho pružnost, pevnost a odolnost.  Součástí závěsného křesla jsou také pohodlné polštáře, které dodávají ještě větší pohodlí během relaxace. Kvalitní kovový rám má nosnost až 120 kg. Barva:bílá / květy Materiál:umělý ratan / kov / látka Rozměry:šířka: 124 cmhloubka: 74 cmvýška: 195 cm výška sedu: 30 - 40 cmhloubka sedu: 70 cm Nosnost:120 kg Hmotnost:22 kg Dodáváno v demontu.

Produkt Závěsné křeslo TRIMI lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku VIPKON, barevné provedení je vícebarevné, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Umělý ratan, vyrábí jej značka VIPKON, barevná verze je vícebarevné, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Závěsné křeslo TRIMI patří do skupiny produktů Závěsná křesla, vyrábí jej značka VIPKON, barevné provedení je vícebarevné, materiálové provedení je Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Závěsné křeslo TRIMI - parametry produktu

BARVABílá
BARVAVícebarevné
STYLModerní
STYLRatanový
STYLNadčasový
STYLElegantní
HMOTNOST22 kg
TVARKulatý
MATERIÁLKov
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
OBSAH SETU1x křeslo
OBSAH SETU1x polštář
OBSAH SETU1x poduška
OBSAH SETU1x podstavec
NOSNOST120 kg
VÝŠKA195 cm
ŠÍŘKA124 cm
HLOUBKA74 cm
Hmotnost22000.000g
KategorieKřesla, Zahradní křesla, Umělý ratan, Závěsná křesla, Ratanová křesla, Zahradní závěsná křesla
ZnačkaVIPKON
Barvavícebarevné
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Závěsné křeslo TRIMI - historie ceny a dostupnosti

Závěsné křeslo TRIMI - další zajímavé produkty

Závěsné křeslo TRIMI - jak nakoupit nejvýhodnější?