Micro LED Rocket V2 #157814

Micro LED Rocket V2 #157814

Micro LED Rocket V2 #157814

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Micro LED Rocket V2 - popis produktu

Helma na kolo Micro LED Rocket V2:Při náročných i pohodových výletech by nikomu ve výbavě neměla chybět helma na kolo. Máme pro vaše děti nachystanou kvalitní přilbu Micro. Tato městská a Skate/Inline dětská helma na kolo je vhodná pro kluky od 6 let. Dětská přilba na kolo Micro je opatřena certifikací EN 1078. Pro omezení pocení hlavy má helma 8 ventilačních otvorů. Dětská cyklistická helma Micro odpovídá velikosti M, která bude vyhovovat jezdcům s velikostí hlavy od 52 do 56 cm. Zásadní přednosti helmy na kolo Micro LED Rocket V2 Helma na kolo Micro zajistí bezpečnou jízdu Je ideální pro děti Městská a skate/Inline přilba na kolo je důležitou součástí výbavy na cesty Pyšní se certifikací EN 1078 K výrobě konstrukce posloužil kvalitní materiál, konkrétně EPS a ABS Typ vnitřní vložky: EPS Liner K uchycení cyklistické helmy Micro slouží magnetická spona Odpovídá velikosti M K odvětrávání slouží 8 ventilačních otvorů Díky zabudovaným světlům je tato helma na kolo perfektní volbou i při nočních vyjížďkách Velikost se nastavuje pomocí otočného kolečka Cyklo přilba má obvod 52-56 cm Helma na kolo se může pochlubit slušnou výbavou Přidané doplňky cyklo helmy Micro zdokonalí každý výlet. Helma na kolo má vlastní integrovaná světla a je vhodná i při nočních vyjížďkách. Samozřejmostí je otočné kolečko, se kterým se dá nastavit velikost přesně podle konkrétní hlavy. Cyklo helma Micro uchvátí všechny svými kvalitami Kvalitně zpracovaná helma ochrání před nežádoucím nárazem do hlavy. Proto byl k výrobě konstrukce zvolen velmi odolný materiál, konkrétně EPS a ABS. K připevnění cyklistické helmy Micro slouží magnetická spona. Hmotnost: 300 g

Produkt Micro LED Rocket V2 #157814 patří do skupiny produktů Dětská kola, vyrábí jej značka Micro, v nabídce prodejce Alza.cz.

Micro LED Rocket V2 - parametry produktu

KategorieHelmy, Dětská kola
ZnačkaMicro
E-shopAlza.cz

Micro LED Rocket V2 - historie ceny a dostupnosti

Micro LED Rocket V2 - další zajímavé produkty

Micro LED Rocket V2 - jak nakoupit nejvýhodnější?