Micro LED Raspberry

Micro LED Raspberry

Micro LED Raspberry

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 020 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Micro LED Raspberry - popis produktu

Helma na kolo Micro LED Raspberry:Při žádných vyjížďkách by neměla chybět helma na kolo. Připravili jsme si pro vaše děti přilbu v kvalitním provedení značky Micro. Tato městská a Skate/Inline dětská helma na kolo je určena pro dívky od 6 let. Dětská přilba na kolo Micro je opatřena certifikací EN 1078. Pro redukci pocení hlavy má helma 8 ventilačních otvorů. Dětská cyklistická helma Micro se vyrábí ve velikosti S a M, která sedne jezdcům s velikostí hlavy od 52 do 53 cm. Hlavní přednosti helmy na kolo Micro LED Raspberry Helma na kolo Micro zajistí bezpečnou jízdu Je určena pro děti Městská a skate/Inline přilba na kolo je důležitou součástí výbavy na cesty Může se pochlubit certifikací EN 1078 Materiálem použitým k výrobě konstrukce je EPS a ABS Vybavena vnitřním polstrováním pro maximální pohodlí Vnitřní vložka: EPS Liner Pro upevnění cyklistické helmy Micro slouží magnetická spona Velikost: S a M O odvětrávání se stará 8 ventilačních otvorů Tato helma na kolo se světly je výbornou volbou při nočních projížďkách Cyklo přilba má obvod 52-53 cm Helma na kolo disponuje pořádným výběrem užitečných prvků Skvělé doplňky cyklo helmy Micro přidají jízdě na pohodlí. S úmyslem poskytnout absolutní komfort je vybavena vnitřním polstrováním. Díky integrovaným světlům je tato helma na kolo ideální i pro noční jízdy. Cyklo helma Micro uchvátí všechny svými kvalitami Skvěle provedená helma ochrání hlavu před neočekávaným nárazem při pádu z kola. Proto byl k výrobě konstrukce zvolen velmi odolný materiál, konkrétně EPS a ABS. K zajištění cyklistické helmy Micro slouží magnetická spona. Hmotnost: 260 g

Produkt Micro LED Raspberry lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětská kola, vyrábí jej značka Micro, v nabídce prodejce Alza.cz.

Micro LED Raspberry - parametry produktu

KategorieHelmy, Dětská kola
ZnačkaMicro
E-shopAlza.cz

Micro LED Raspberry - historie ceny a dostupnosti

Micro LED Raspberry - další zajímavé produkty

Micro LED Raspberry - jak nakoupit nejvýhodnější?