Micro LED Dark Blue

Micro LED Dark Blue

Micro LED Dark Blue

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Micro LED Dark Blue - popis produktu

Helma na kolo Micro LED Dark Blue:Žádná cyklovyjížďka by se neměla obejít bez helmy na kolo. Máme pro vaše děti nachystanou kvalitní přilbu Micro. Tato městská a Skate/Inline dětská helma na kolo je vhodná pro kluky od 6 let. Dětská přilba na kolo Micro je opatřena certifikací EN 1078 a EN 1078, CSPC 12,03. Pro redukci pocení hlavy má helma 8 ventilačních otvorů. Dětská cyklistická helma Micro odpovídá velikosti S a M, která bude sedět jezdcům s velikostí hlavy od 53 do 56 cm. Klíčové přednosti helmy na kolo Micro LED Dark Blue Helma na kolo Micro je jistotou pro bezpečnou jízdu Je ideální pro děti Městská a skate/Inline přilba na kolo má zásadní bezpečnostní prvky Zárukou kvality je certifikace EN 1078 a EN 1078, CSPC 12,03 Výrobním materiálem konstrukce je EPS a ABS Pro absolutní pohodlí je vybavena vnitřním polstrováním Typ vnitřní vložky: EPS Liner Pro upínání cyklistické helmy Micro slouží pásky s přezkou Velikost: S a M O dobré odvětrávání se stará 8 ventilačních otvorů Helma na kolo s vestavěnými světly je skvělým výběrem pro večerní vyjížďky Pro nastavení velikosti slouží otočné kolečko Cyklo přilba je ideální pro obvod hlavy 53-56 cm Helma na kolo se může pochlubit slušnou výbavou Efektivní doplňky cyklo helmy Micro zlepší každý výlet. Pro dokonalý komfort je vybavena vnitřním polstrováním. Helma na kolo s integrovanými světly je optimálním řešením i pro vyjížďky za tmy. V dnešní době je již samozřejmostí otočné kolečko pro pečlivé upravení velikosti přesně podle hlavy. Cyklo helma Micro osloví každého svými kvalitami Kvalitně zpracovaná helma ochrání před nepříjemným nárazem do hlavy. Proto k výrobě konstrukce posloužil vysoce odolný materiál, jakým je EPS a ABS. Pro fixaci cyklistického helmy Micro slouží pásky s přezkou. Hmotnost: 260 g

Produkt Micro LED Dark Blue lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětská kola, vyrábí jej značka Micro, v nabídce prodejce Alza.cz.

Micro LED Dark Blue - parametry produktu

KategorieDárky, Helmy, Dětská kola
ZnačkaMicro
E-shopAlza.cz

Micro LED Dark Blue - historie ceny a dostupnosti

Micro LED Dark Blue - další zajímavé produkty

Micro LED Dark Blue - jak nakoupit nejvýhodnější?