Masivní rodinný zahradní gril

Masivní rodinný zahradní gril

Masivní rodinný zahradní gril

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Masivní rodinný zahradní gril - popis produktu

Grily na dřevěné uhlí jsou jedním z nejdůležitějších prvků, které umí navodit skutečnou atmosféru patřící k zahradnímu grilování. Z naší široké škály grilů si vyberou začátečníci, ale i ti nejnáročnější grillmastři. Nabízíme jednoduché a praktické grily na dřevěné uhlí, také grily s pokročilou funkcí uzení nebo otáčecím rožněm s rukojetí. Jak vybrat správný gril? Vybrat si můžete menší rodinný gril nebo velký párty gril. Již před samotnou koupí je třeba zvážit zda svůj gril budete využívat jen příležitostně, nebo pro pravidelná víkendová posezení. Zároveň je také důležité, pro jaký počet osob budete své grilované pochoutky připravovat. Jedním z nejdůležitějších parametrů je proto rozměr grilovací plochy. Doplňující informace: Materiál : kov Rozměry konstrukce : 115x107x65 cm (š xvxh) Výška grilování: cca 86 cm Rozměry grilovací plochy : 2x 41x27 cm Váha produktu : 29 kg Praktická kolečka : ano Úložná police : ano

Produkt Masivní rodinný zahradní gril patří do skupiny produktů Záhradné grily, barevná verze je černá v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Grily na uhlí, barevné provedení je černá, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Masivní rodinný zahradní gril - parametry produktu

Masivní rodinný zahradní gril - historie ceny a dostupnosti

Masivní rodinný zahradní gril - další zajímavé produkty

Masivní rodinný zahradní gril - jak nakoupit nejvýhodnější?