Kulatý zahradní gril s praktickými kolečky

Kulatý zahradní gril s praktickými kolečky

Kulatý zahradní gril s praktickými kolečky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 645 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kulatý zahradní gril s praktickými kolečky - popis produktu

Grily na dřevěné uhlí jsou jedním z nejdůležitějších prvků, které umí navodit skutečnou atmosféru patřící k zahradnímu grilování. Z naší široké škály grilů si vyberou začátečníci, ale i ti nejnáročnější grillmastři. Nabízíme jednoduché a praktické grily na dřevěné uhlí, také grily s pokročilou funkcí uzení nebo otáčecím rožněm s rukojetí. Jak vybrat správný gril? Vybrat si můžete menší rodinný gril nebo velký párty gril. Již před samotnou koupí je třeba zvážit zda svůj gril budete využívat jen příležitostně, nebo pro pravidelná víkendová posezení. Zároveň je také důležité, pro jaký počet osob budete své grilované pochoutky připravovat. Jedním z nejdůležitějších parametrů je proto rozměr grilovací plochy. Doplňující informace: Materiál : kov Rozměry konstrukce : 56x38x76 cm Rozměry grilovací plochy : 42 cm Váha produktu : 3,5 kg Počet úrovní vložení roštu : 4 Praktická kolečka : ano Úložná police : ano

Tento produkt naleznete ve skupině Záhradné grily, barevná verze je černá v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Produkt Kulatý zahradní gril s praktickými kolečky patří do skupiny produktů Grily na uhlí, barevné provedení je černá, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Kulatý zahradní gril s praktickými kolečky - parametry produktu

Kulatý zahradní gril s praktickými kolečky - historie ceny a dostupnosti

Kulatý zahradní gril s praktickými kolečky - další zajímavé produkty

Kulatý zahradní gril s praktickými kolečky - jak nakoupit nejvýhodnější?