Lyofilizované kiwi plátky 50 g

Lyofilizované kiwi plátky 50 g

Lyofilizované kiwi plátky 50 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lyofilizované kiwi plátky 50 g - popis produktu

Lyofilizované kiwi plátky Lyofilizované nakrájené plátky kiwi s výrazným sladkým a ovocným aroma a bohatou lahodnou chutí. Jsou ideální na rychlé občerstvení, pokud jste právě dostali chuť na něco sladkého. Proces lyofilizace je šetrný k výživovým látkám a zajišťuje, že kiwi zůstane chutné a plné vitamínů a minerálů. Lyofilizované kiwi se vyrábí tak, že se čerstvé kiwi zmrazí a poté se vloží do speciálního zařízení, kde se z ovoce při nízkém tlaku odpaří voda. Tímto způsobem se zachovává chuť a výživové hodnoty. Nakonec se lyofilizované kiwi zabalí do obalu, který ho chrání před vlhkostí a dalšími vnějšími vlivy. Výsledkem je lahodná a křupavá pochoutka s dlouhou trvanlivostí a zachovanou chutí čerstvého ovoce. Lyofilizované kiwi je bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje velké množství vitamínu C, který je důležitý pro posílení imunitního systému, podporu zdraví pokožky a tvorbu kolagenu, vitamín K, který je důležitý pro zdravé kosti, a vitamín E, který působí jako antioxidant, chrání buňky před poškozením volnými radikály a pomáhá udržovat zdravou pokožku. Kiwi obsahuje také draslík a rovněž další minerály, jako je vápník, železo a hořčík, které jsou důležité pro zdravé kosti, svaly a srdce. Kiwi obsahuje vlákninu, která podporuje správnou funkci trávicího traktu a zlepšuje trávení. Díky svému sladkému a ovocnému charakteru je kiwi ideální alternativou ke sladkostem s vysokým obsahem přidaného cukru, a to i přesto, že samotné kiwi cukr obsahuje. Kromě cukru však nabízí mnoho dalších živin. Lyofilizované kiwi je ideálním společníkem na cesty, do školy nebo do práce a poskytuje příjemnou dávku energie a živin kdykoli během dne. Použití Lyofilizované plátky kiwi jsou určeny k přímé konzumaci nebo jako přísada do různých sladkých pokrmů, pečiva, müsli, smoothie. Oblíbeným receptům, jako jsou marinády nebo saláty, však mohou dodat novou a zajímavou chuť.

Produkt Lyofilizované kiwi plátky 50 g patří do skupiny produktů Sušené ovoce, patří značce Bioruža, naleznete jej v e-shopu Bioruze.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Lyofilizované ovoce od značky Bioruža v nabídce e-shopu Bioruze.cz.

Lyofilizované kiwi plátky 50 g - parametry produktu

Lyofilizované kiwi plátky 50 g - historie ceny a dostupnosti

Lyofilizované kiwi plátky 50 g - další zajímavé produkty

Lyofilizované kiwi plátky 50 g - jak nakoupit nejvýhodnější?