Lyofilizované jahody celé 50 g

Lyofilizované jahody celé 50 g

Lyofilizované jahody celé 50 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lyofilizované jahody celé 50 g - popis produktu

Lyofilizované jahody celé Lyofilizované celé jahody s výrazným sladkým a ovocným aroma a bohatou lahodnou chutí. Jsou ideální na rychlé občerstvení, pokud jste právě dostali chuť na něco sladkého. Proces lyofilizace je šetrný k výživovým látkám a zajišťuje, že jahody zůstanou chutné a plné vitamínů a minerálů. Lyofilizované jahody se vyrábí tak, že se čerstvé jahody zmrazí a poté se vloží do speciálního zařízení, kde se z ovoce při nízkém tlaku odpaří voda. Tímto způsobem se zachovává chuť a výživové hodnoty. Nakonec se lyofilizované jahody zabalí do obalu, který je chrání před vlhkostí a dalšími vnějšími vlivy. Výsledkem je lahodná a křupavá pochoutka s dlouhou trvanlivostí a zachovanou chutí čerstvého ovoce. Lyofilizované jahody obsahují vitamín C, který posiluje imunitní systém, podporuje zdraví pokožky a pomáhá v boji proti volným radikálům, vitamín K, který je důležitý pro zdravé kosti, a vitamín B9, který podporuje správný vývoj buněk a tkání. Kromě toho jahody obsahují také draslík, který pomáhá regulovat krevní tlak a funkci svalů, a mangan pro metabolismus a hustotu kostí. Jahody jsou dobrým zdrojem vlákniny, která podporuje správnou funkci trávicího systému a pomáhá udržovat hladinu cukru v krvi. Díky svému sladkému a ovocnému charakteru jsou ideální alternativou ke sladkostem s vysokým obsahem přidaného cukru, a to i přesto, že samotné jahody cukr obsahují. Kromě cukru však nabízí mnoho dalších živin. Lyofilizované jahody jsou ideálním společníkem na cesty, do školy nebo do práce a poskytují příjemnou dávku energie a živin kdykoli během dne. Použití Lyofilizované celé jahody jsou určeny k přímé konzumaci nebo jako přísada do různých sladkých pokrmů, pečiva, müsli, smoothie. Oblíbeným receptům, jako jsou marinády nebo saláty, však mohou dodat novou a zajímavou chuť.

Produkt Lyofilizované jahody celé 50 g patří do skupiny produktů Sušené ovoce, patří značce Bioruža, naleznete jej v e-shopu Bioruze.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Lyofilizované ovoce od značky Bioruža v nabídce e-shopu Bioruze.cz.

Lyofilizované jahody celé 50 g - parametry produktu

Lyofilizované jahody celé 50 g - historie ceny a dostupnosti

Lyofilizované jahody celé 50 g - další zajímavé produkty

Lyofilizované jahody celé 50 g - jak nakoupit nejvýhodnější?