LuxD Designový závěsný TV stolek Shayla 160 cm hnědé mango

LuxD Designový závěsný TV stolek Shayla 160 cm hnědé mango

LuxD Designový závěsný TV stolek Shayla 160 cm hnědé mango

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový závěsný TV stolek Shayla 160 cm hnědé mango - popis produktu

Designový závěsný TV stolek Shayla 160 cm hnědé mango Designový závěsný TV stolek Shayla uspokojí všechny milovníky extravagance. Masivní tělo z mangového dřeva ve vzrušujícím hnědém provedení dodá prostoru originální charakter. Vrcholem nábytku je bezpochyby komplikovaná 3D řezba, která zdobí jeho dveře. Za trojicí dvířek s magnetickým zavíráním naleznete dostatek úložného prostoru pro rozličné knihy a jiné příslušenství. A budete se těšit z uspořádaného prostoru. Horní deska je ideálním místem pro televizor nebo umístění dekorací. TV stolek na zeď Shayla vnese do interiéru obrovskou dávku stylu a elegance. Rozměr: 160cm x 29cm x 33cm (š x v x h)Přihrádka: 3x 51cm x 26cm x 25cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo mango, železoBarva: hnědá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový závěsný TV stolek Shayla 160 cm hnědé mango lze nalézt mezi produkty ve skupině TV stolky, patří značce LuxD, v barvě 8c662d, z materiálu Drevo, kov, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový závěsný TV stolek Shayla 160 cm hnědé mango - parametry produktu

Hmotnost36 kg
Délka160 cm
Šířka33 cm
Výška29 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieMango, TV stolky
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový závěsný TV stolek Shayla 160 cm hnědé mango - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový závěsný TV stolek Shayla 160 cm hnědé mango - další zajímavé produkty

LuxD Designový závěsný TV stolek Shayla 160 cm hnědé mango - jak nakoupit nejvýhodnější?