LuxD Designový TV stolek Yadira 145 cm hnědé mango

LuxD Designový TV stolek Yadira 145 cm hnědé mango

LuxD Designový TV stolek Yadira 145 cm hnědé mango

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 13 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový TV stolek Yadira 145 cm hnědé mango - popis produktu

Designový TV stolek Yadira 145 cm hnědé mango Designový TV stolek Yadira uspokojí všechny milovníky extravagance. Masivní tělo z mangového dřeva v přírodním provedení spočívá na jednoduchém černém kovovém rámu. Za dvojicí dvířek najdete dostatek úložného prostoru pro rozličné hifi, audio a video příslušenství. Otevřené police poslouží pro umístění mediálních zařízení. Černé úchytky dodávají stolku industriální charakter. Přes praktický zadní otvor vyvedete kabely tak, aby nebyly viditelné a nepůsobily rušivě. Horní deska je ideálním místem pro televizor nebo umístění dekorací. Rozměr: 145cm x 50cm x 36cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo mango, kov, lakBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně odlišovat od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt se nachází v kategorii TV stolky, patří značce LuxD, v barvě 8c662d, z materiálu Drevo, kov, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový TV stolek Yadira 145 cm hnědé mango - parametry produktu

Hmotnost69 kg
Délka145 cm
Šířka36 cm
Výška50 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieMango, TV stolky
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový TV stolek Yadira 145 cm hnědé mango - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový TV stolek Yadira 145 cm hnědé mango - další zajímavé produkty

LuxD Designový TV stolek Yadira 145 cm hnědé mango - jak nakoupit nejvýhodnější?