LuxD Designový závěsný TV stolek Venetia 160 cm černo-zlatý

LuxD Designový závěsný TV stolek Venetia 160 cm černo-zlatý

LuxD Designový závěsný TV stolek Venetia 160 cm černo-zlatý

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový závěsný TV stolek Venetia 160 cm černo-zlatý - popis produktu

Designový závěsný TV stolek Venetia 160 cm černo-zlatý Závěsný TV stolek Venetia perfektně doladí každý obývací pokoj vyznávající moderní styl. Můžete si být jisti, že tento kus nábytku bude mít u vás své pevné místo a bude maximálně využit. Nepřehlédnutelným prvkem stolku je však nepochybně výzdoba na dveřích. Za zdobenými dveřmi je dostatek úložného prostoru, kam můžete uložit všechny své skleničky, knihy nebo jiné doplňky. Horní deska je ideálním místem pro umístění dekorací. Obzvláště harmonicky vynikne s doplňky ze stejnojmenné série. Vdechněte domácnosti styl se závěsným TV stolkem Venetia. Rozměr: 160cm x 33cm x 33cm (š x v x h)Materiál: lakované masivní dřevo mango, kovBarva: černá, zlatá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový závěsný TV stolek Venetia 160 cm černo-zlatý patří do skupiny produktů TV stolky, patří značce LuxD, v barvě 000000, z materiálu Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový závěsný TV stolek Venetia 160 cm černo-zlatý - parametry produktu

Hmotnost33 kg
Délka160 cm
Šířka33 cm
Výška33 cm
MateriálDřevo
Barva000000
KategorieTV stolky
ZnačkaLuxD
Barva000000
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový závěsný TV stolek Venetia 160 cm černo-zlatý - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový závěsný TV stolek Venetia 160 cm černo-zlatý - další zajímavé produkty

LuxD Designový závěsný TV stolek Venetia 160 cm černo-zlatý - jak nakoupit nejvýhodnější?