LuxD Designový psací stůl Halia Honey 102 cm akácie

LuxD Designový psací stůl Halia Honey 102 cm akácie

LuxD Designový psací stůl Halia Honey 102 cm akácie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový psací stůl Halia Honey 102 cm akácie - popis produktu

Designový psací stůl Halia Honey 102 cm akácie Psací stůl Halia dodá vaší pracovně jedinečnou atmosféru. Přírodní vzhled získal díky masivnímu dřevu akácie, které bylo použito k jeho výrobě. Nádhernou strukturu materiálu zvýrazňuje také extravagantní mozaikový 3D vzor zásuvek, který je výsledkem precizní ruční práce. Úložný prostor vám zaručí, že si své cennosti, psací potřeby a jiné drobnosti budete moci pokládat a porozdělovat podle svého gusta. Manipulaci vám usnadní stylové zlaté kovové úchytky. Mimořádně harmonický koncept vytvoříte kombinací s doplňky ze stejné série. Dopřejte si i vy tento lukrativní psací stůl, u kterého určitě přijdete na ty nejlepší nápady. Rozměr: 102cm x 78cm x 33cm (š x v x h)Rozměr - zásuvka: 2x 49cm x 10cm (š x v)Materiál: masivní dřevo akácie, kovBarva: přírodní hnědá, zlatá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně odlišovat od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový psací stůl Halia Honey 102 cm akácie patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku LuxD, barevná verze je c6a27e, materiálové složení Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pracovní stoly od značky LuxD, barevná verze je c6a27e, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový psací stůl Halia Honey 102 cm akácie - parametry produktu

Hmotnost29 kg
Délka102 cm
Šířka33 cm
Výška78 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieStoly, Psací stoly, Pracovní stoly
ZnačkaLuxD
Barvac6a27e
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový psací stůl Halia Honey 102 cm akácie - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový psací stůl Halia Honey 102 cm akácie - další zajímavé produkty

LuxD Designový psací stůl Halia Honey 102 cm akácie - jak nakoupit nejvýhodnější?