LuxD Designový jídelní stůl Massive II 200 cm Sheesham

LuxD Designový jídelní stůl Massive II 200 cm Sheesham

LuxD Designový jídelní stůl Massive II 200 cm Sheesham

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 21 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový jídelní stůl Massive II 200 cm Sheesham - popis produktu

Designový jídelní stůl Massive II 200 cm Sheesham S jídelním stolem Massive získáte do interiéru nefalšovaný kus přírody. Díky přirozenému odstínu dřeva sheesham je obzvláště výrazný. Výroba stolové desky prošla několika komplikovanými kroky s cílem dodat stolu osobitý, autentický vzhled. Diskrétně nalakovaný povrch stolové desky zdůrazňuje krásnou strukturu a průběh dřeva. Impozantní zkřížené nohy v robustním průmyslovém vzhledu tvoří perfektní kontrast k přirozenému vzhledu desky. Bez ohledu na to, zda chcete stůl zkombinovat s barevnými židlemi, velkou závěsnou lampou nebo příborníkem z masivního dřeva – jídelní stůl Massive se vždy dokonale přizpůsobí okolí. Krása stolu Massive nenechá chladným nikoho. Rozměr: 200cm x 76cm x 100cm (š x v x h)Stolní nohy: 7,5cm x 7,5cmMateriál: masivní dřevo Sheesham, lak, kovBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový jídelní stůl Massive II 200 cm Sheesham - parametry produktu

Hmotnost99 kg
Délka200 cm
Šířka100 cm
Výška76 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový jídelní stůl Massive II 200 cm Sheesham - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový jídelní stůl Massive II 200 cm Sheesham - další zajímavé produkty

LuxD Designový jídelní stůl Massive II 200 cm Sheesham - jak nakoupit nejvýhodnější?