LuxD Designový jídelní stůl Saxon II 160 cm akácie

LuxD Designový jídelní stůl Saxon II 160 cm akácie

LuxD Designový jídelní stůl Saxon II 160 cm akácie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 13 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový jídelní stůl Saxon II 160 cm akácie - popis produktu

Designový jídelní stůl Saxon II 160 cm akácie Designový jídelní stůl Saxon II vnáší do vašich čtyř stěn přirozenost. Může za to krásná stolová deska vyrobená z masivního dřeva akácie. Povrch dřeva byl zušlechtěný úpravou do teakové šedé - to zdůrazňuje jeho individuální strukturu a jeho jedinečné vlastnosti. Design završují černé kovové nohy vyrobené v průmyslové úpravě. Jednoduchý a přirozený vzhled stolu snadno začleníte do vašeho interiéru. Rozměr: 160cm x 76cm x 90cm (d x v x š)Stolové nohy: 8cm x 4cmBarva: přírodní hnědá, černá, šedáMateriál: masivní dřevo akácie, kov Vzhledem na přírodní charakter použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový jídelní stůl Saxon II 160 cm akácie patří do skupiny produktů Jídelní stoly od značky LuxD, je vyroben z materiálu Drevo, kov.

LuxD Designový jídelní stůl Saxon II 160 cm akácie - parametry produktu

Hmotnost93 kg
Délka160 cm
Šířka90 cm
Výška76 cm
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
MateriálDrevo, kov

LuxD Designový jídelní stůl Saxon II 160 cm akácie - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový jídelní stůl Saxon II 160 cm akácie - další zajímavé produkty

LuxD Designový jídelní stůl Saxon II 160 cm akácie - jak nakoupit nejvýhodnější?