LuxD Designový jídelní stůl Massive X 160 cm akácie

LuxD Designový jídelní stůl Massive X 160 cm akácie

LuxD Designový jídelní stůl Massive X 160 cm akácie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 10 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový jídelní stůl Massive X 160 cm akácie - popis produktu

Designový jídelní stůl Massive X 160 cm akácie Designový jídelní stůl Massive X bude důstojným centrem vaší kuchyně, jídelny nebo obývacího pokoje. Díky přírodnímu odstínu akáciového dřeva je obzvláště výrazný. Výroba stolové desky prošla několika komplikovanými kroky s cílem dodat stolu osobitý, autentický vzhled. Její povrch byl diskrétně nalakován, takže vznikl efekt zdůrazňující krásnou strukturu dřeva. Použitý lak neobsahuje žádné škodlivé látky, je klasifikován jako zcela neškodný. Skvělým kontrastem k přírodní desce je robustní kovový rám ve tvaru „X“, který zvýrazňuje průmyslový design nábytku. Jídelní stůl vytváří harmonicky vyvážený celek mezi moderním a klasickým stylem. Rodinná posezení nebo večeře už nebudou více problémem. Rozměr: 160cm x 76cm x 90cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo akácie, kovStolní nohy: 8cm x 8cmBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně odlišovat od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, kov, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový jídelní stůl Massive X 160 cm akácie - parametry produktu

Hmotnost68 kg
Délka160 cm
Šířka90 cm
Výška76 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový jídelní stůl Massive X 160 cm akácie - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový jídelní stůl Massive X 160 cm akácie - další zajímavé produkty

LuxD Designový jídelní stůl Massive X 160 cm akácie - jak nakoupit nejvýhodnější?