LuxD Designový jídelní stůl Palace 180cm

LuxD Designový jídelní stůl Palace 180cm

LuxD Designový jídelní stůl Palace 180cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 14 669 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový jídelní stůl Palace 180cm - popis produktu

Designový jídelní stůl Palace 180cm - použití i v exteriéru Masivní designový jídelní stůl Palace Vás přesvědčí svým jedinečným a atraktivním designem. Deska stolu z masivního akáciového dřeva klade důraz na krásnou strukturu a historii dřeva. Hladký povrch desky je docílen jemným nátěrem a chrání základní texturu a vytváří příjemnou auru. Nohy z oceli poskytují nejen bezpečné uchopení, ale také fascinující průmyslový vzhled stolu. Pokud umístíte tento stůl do Vaší jídelny, či zahradní terasy, tak okamžitě bude přitahovat pozornost a změní celkovou atmosféru v místnosti. Teplé odstíny dřeva a odpovídající černé nohy stolu perfektně s sebou ladí. Použijte ho jako něco extravagantní ve Vašem moderním designu nebo jako dokonalý doplněk pokud preferujete přírodní styl. Rozměry:Šířka 180 cmVýška 74 cmHloubka 90 cm Rám: 4 cm x 4 cm (Š x D) Barva: přírodní / černá Materiál: akáciové dřevo / ocel Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční práci a přírodní dřevo, může se produkt jemně barevně lišit od obrázku, případně může obsahovat jemné nerovnosti.

Produkt LuxD Designový jídelní stůl Palace 180cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je c6a27e, je vyroben z materiálu Drevo, kov, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový jídelní stůl Palace 180cm - parametry produktu

Hmotnost50 kg
Délka180 cm
Šířka90 cm
Výška74 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barvac6a27e
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový jídelní stůl Palace 180cm - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový jídelní stůl Palace 180cm - další zajímavé produkty

LuxD Designový jídelní stůl Palace 180cm - jak nakoupit nejvýhodnější?