Leki Nordic Thermo Shark

Leki Nordic Thermo Shark

Leki Nordic Thermo Shark

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Leki Nordic Thermo Shark - popis produktu

Rukavice na běžky Leki Nordic Thermo Shark: Lyžařské rukavice Leki Nordic Thermo Shark zajistí vašim rukám při běžeckém lyžování dokonalý tepelný komfort. Kromě toho nabízí kompatibilitu s Trigger S systémem i možnost snadné obsluhy dotykových displejů a jsou tak vhodné pro všechny, kteří kladou důraz na perfektní přenos síly i snadné ovládání. Díky použití vysoce kvalitních materiálů, mezi něž patří především Softspan TH tvořený kombinací nylonu, polyesteru a elastanu, ruce skutečně skvěle ochrání. K tomu přispěje také izolace umělými vlákny Primaloft, která chrání ruce i při nejnižších teplotách, zaručí absolutní odolnost proti větru a perfektní prodyšnost. Maximální komfort umožní rovněž design Nordic Comfort Fit, který nabízí mírně širší střih. Klíčové vlastnosti lyžařských rukavic Leki Nordic Thermo Shark Rukavice určené pro běžecké lyžováníVhodné pro ženy i mužePro dokonalý tepelný komfort a pohodlíVyrobené z vysoce kvalitního materiálu Softspan THIzolace umělými vlákny Primaloft chránící ruce i při nejnižších teplotáchDesign Nordic Comfort Fit s mírně širším střihemPodšívka tvořená materiály Micro Bemberg a Gore Windstopper Microquad LinerMembrána GORE WINDSTOPPER zajišťující odolnost proti větru a prodyšnostTechnologie mf touch patented umožňující ovládání dotykových displejů v rukavicíchDlaně vyrobené z materiálu AX Suede pro pevné držení holíLeki Nordic Thermo Shark kompatibilní se systémem Trigger SBarevné provedení: červeno-černé Pro ty, co v bílé stopě telefonují či fotíK perfektnímu pohodlí a teplu napomáhá i podšívka tvořená materiály Micro Bemberg a Gore Windstopper Microquad Liner, stejně jako membrána GORE WINDSTOPPER, která zajistí odolnost proti větru a výjimečnou prodyšnost. Technologie mf touch patented naproti tomu zaručuje plnou kontrolu při ovládání chytrého telefonu i navigačních přístrojů, a to i za chladného počasí. Speciálně vyvinutý materiál tak umožňuje ovládání dotykových displejů, aniž byste si museli rukavice sundávat. Rukavice Leki s Trigger S systémemO pevné držení běžecké hole se postará materiál AX Suede použitý na dlaních rukavic. Díky systému Trigger S navíc můžete rukavice velmi rychle a snadno zacvaknout do lyžařských holí, které systémem Trigger disponují. To vám umožní nejen maximální přenos síly, ale rovněž pohodlí. Leki Nordic Thermo Shark vám tak zajistí skutečně dokonalý tepelný komfort a pohodlí i snadnou manipulaci s vašimi chytrými zařízeními přímo v bílé stopě. Velikosti:6, 7, 8,5, 9,5, 10,5 a 11

Produkt Leki Nordic Thermo Shark lze nalézt mezi produkty ve skupině Zimní rukavice od značky Leki, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Leki Nordic Thermo Shark - parametry produktu

KategorieRukavice, Zimní rukavice
ZnačkaLeki
E-shopAlza.cz

Leki Nordic Thermo Shark - historie ceny a dostupnosti

Leki Nordic Thermo Shark - další zajímavé produkty

Leki Nordic Thermo Shark - jak nakoupit nejvýhodnější?