Leki Nordic Slope Shark, black

Leki Nordic Slope Shark, black

Leki Nordic Slope Shark, black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Leki Nordic Slope Shark, black - popis produktu

Rukavice na běžky Leki Nordic Slope Shark, black:Leki Nordic Slope Shark, black jsou špičkové rukavice určené pro všechny, kdo rádi běžkují. Tyto lyžařské rukavice uzpůsobeny pro aktivní pohyb. Mají oblíbený prstový design. Ten patří mezi oblíbené díky pohodlnější manipulaci s předměty a holemi. Provedení Leki Nordic Slope Shark, black je se zátěrem. Tato varianta lyžařských rukavic má velikost S. Zásadní přednosti rukavic Leki Nordic Slope Shark, black Lyžařské rukavice jsou nutností při lyžování i snowboardingu Rukavice jsou důležitou výbavou pro běžecké lyžování Rukavice Leki disponují obvodem dlaně 19,5 cm Jsou uzpůsobeny pro aktivní pohyb Mají klasický prstový střih Rukavice Leki Nordic Slope Shark, black jsou dělané pro muže a ženy Barevná varianta: černá Další vlastnosti: nacvakávací poutko, nepromokavé, zapínání na suchý zip a MF Touch ovládání dotykových displejů Pro dlaň byl zvolen materiál kterým je textil

Produkt Leki Nordic Slope Shark, black patří do skupiny produktů Zimní rukavice od značky Leki, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Leki Nordic Slope Shark, black - parametry produktu

KategorieRukavice, Zimní rukavice
ZnačkaLeki
E-shopAlza.cz

Leki Nordic Slope Shark, black - historie ceny a dostupnosti

Leki Nordic Slope Shark, black - další zajímavé produkty

Leki Nordic Slope Shark, black - jak nakoupit nejvýhodnější?