Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk

Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk

Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk - popis produktu

Lyžařské rukavice Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk:Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk jsou nezbytnou výbavou pro všechny, co milují běžecké lyžování. Tyto lyžařské rukavice se z hlediska tepelného komfortu řadí mezi teplé, takže budete mít ruce v teple. Můžou se pochlubit klasickým prstovým stylem. Ten patří mezi oblíbené díky snazší manipulaci s předměty a jednodušším úchopu hůlek. Důležité vlastnosti rukavic Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk Lyžařské rukavice jsou důležitou výbavou pro lyžování i snowboarding Rukavice jsou důležitou součástí výbavy pro běžkaře Uchovají vaše ruce v teple Mají klasický prstový design Zimní rukavice Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk jsou přizpůsobeny pro muže Barevná varianta: černá, červená a žlutá Další vlastnosti: MF Touch ovládání dotykových displejů a vnitřní poutka na zápěstí K výrobě dlaně byl zvolen materiál kterým je umělá kůže

Produkt Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk patří do skupiny produktů Zimní rukavice od značky Leki, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk - parametry produktu

KategorieRukavice, Zimní rukavice
ZnačkaLeki
E-shopAlza.cz

Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk - historie ceny a dostupnosti

Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk - další zajímavé produkty

Leki Nordic Race Shark, red-yel-blk - jak nakoupit nejvýhodnější?