THIERRY MUGLER Alien EdP

THIERRY MUGLER Alien EdP

THIERRY MUGLER Alien EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

THIERRY MUGLER Alien EdP - popis produktu

Parfémovaná voda THIERRY MUGLER Alien EdP: Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Dámská parfémovaná voda THIERRY MUGLER Alien EdP probudí v každé ženě vnitřní bohyni a učiní ji zcela výjimečnou. Ochutnejte dálky nekonečného vesmíru se svobodou pohybu. THIERRY MUGLER Alien EdP vás nebude v ničem omezovat. Základní informace Typ vůně: Orientální, dřevitá Určení: Dámské Vonné složky: Amber, Jasmín Složení dámské parfémované vody THIERRY MUGLER Alien EdP hlava jasmín srdce kašmírové dřevo tělo ambra Vlastnosti dámské parfémované vody THIERRY MUGLER Alien EdP Dámská parfémovaná voda THIERRY MUGLER Alien EdP si vás omotá kolem prstu orientální příměsí, které vás okamžitě zahřejí. Kořeněné aroma je propojené s pižmem a vanilkou. Odbourává všechna pouta. Vonné složky amber a jasmín vyniknou během slavnostních příležitostí a také zvláště v zimním období. Původ THIERRY MUGLER Alien EdP hledejte ve Francii. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Toaletní voda THIERRY MUGLER Alien EdP je ideální pro ženy. Originálně je tato toaletní voda z Francie. Vyznačuje se orientální dřevitou vůní. THIERRY MUGLER Alien EdP je vhodná pro slavnostní příležitosti a zimní měsíce. Otevře vám nekonečné možnosti. Objem: 60 ml a 90ml. Popis vůně THIERRY MUGLER Alien EdP Úvod dámské parfémované vody THIERRY MUGLER Alien EdP spočívá v grandiózních tónech ručně sbíraných květů jasmínu sambac. Získala si tak jemnost a sílu zároveň. Kašmírové dřevo protkává srdce vůně svou magickou opojnou vůní spolu s pižmovými tóny. V základu vás THIERRY MUGLER Alien EdP zahalí do bílé ambry, která navodí atmosféru klidu a bezpečí. K jakým příležitostem vůni THIERRY MUGLER užijete Parfémovaná voda THIERRY MUGLER Alien EdP uhrane všechny ženy svou ikonickou orientálně dřevitou vůní. Samotný flakon připomíná posvátný kámen. THIERRY MUGLER Alien EdP je protkaná magií tajemné vůně. Vždy vás podrží, zejména v zimních měsících a při důležitých příležitostech. Značku THIERRY MUGLER zná každý milovník gurmánského stylu. Nezapomenutelný parfém Angel se proslavil vůní pralinek, čokolády a pačuli. Těžko tuto legendu něco překoná. Francouzský módní návrhář se pohybuje po molu módy již od rolu 1973. Přináší prvky futurismu a fantazie. Spolupracoval například se zpěvačkou Beyoncé. Ve světě parfémů se THIERRY MUGLER zaměřil na kreativitu a propojení tradic s moderní dynamikou. Je znám jako tvůrce gurmánských parfémů, které si každý zapamatuje navždy. Kromě parfémů se značka THIERRY MUGLER zaměřuje také na doprovodnou tělovou kosmetiku. Kategorie THIERRY MUGLER Dámské parfémy Pánské parfémy

Produkt THIERRY MUGLER Alien EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Thierry Mugler, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Thierry Mugler v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt THIERRY MUGLER Alien EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Thierry Mugler v nabídce e-shopu Alza.cz.

THIERRY MUGLER Alien EdP - parametry produktu

THIERRY MUGLER Alien EdP - historie ceny a dostupnosti

THIERRY MUGLER Alien EdP - další zajímavé produkty

THIERRY MUGLER Alien EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?