LANCÔME Idôle Le Parfum EdP

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP - popis produktu

Parfémovaná voda LANCÔME Idôle Le Parfum EdP:Chtěli byste si opatřit parfémovanou vodu, díky které obdržíte jeden kompliment za druhým? LANCÔME Idôle Le Parfum EdP disponuje vůni perfektní pro ženy. Hlavní složkou parfémované vody je příměs chypre, která má dřevité a jehličnaté tóny. Pro parfémovanou vodu je klíčovou složkou také vedlejší vůně květin, k níž patří aroma konvalinek, jasmínu, pomerančových květů a dalších. S touto parfémovanou vodou zazáříte v zimním období i při slavnostnějších událostech. LANCÔME Idôle Le Parfum EdP je originálně z Francie. Rozhodující vlastnosti parfémované vody LANCÔME Idôle Le Parfum EdP Parfémovaná voda určená pro ženy Hlavním aroma je chypre vůně Vedlejší vůně LANCÔME Idôle Le Parfum EdP: květinová Původem je tato parfémovaná voda z Francie Informace o značce LANCÔME Ke známé francouzské značce Lancôme patří parfémy i luxusní kosmetika. Potěší vás svým jedinečným složením, jež obsahuje nejen nevšední kombinace vůní, ale i spoustu inovativních aktivních látek. Značka Lancôme vznikla před více než 80 lety, což svědčí o její popularitě! Jde o značku, která podporuje u žen maximální sebevědomí.

Produkt LANCÔME Idôle Le Parfum EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Lancome, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Lancome v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt LANCÔME Idôle Le Parfum EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Lancome v nabídce e-shopu Alza.cz.

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP - parametry produktu

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP - historie ceny a dostupnosti

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP - další zajímavé produkty

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?