LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT

LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT

LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT - popis produktu

Toaletní voda LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT:Pokud jste zvyklí na dámské vůně, zvažte pořízení toaletní vody LANCÔME. Dámská toaletní voda LANCÔME harmonizuje vnitřní duševní i fyzickou pohodu. Květinovou vůni dokážete rozeznat hned na první přičichnutí. Omamná vůně je jako stvořená pro teplé letní dny. Sladkou ovocnou vůni může nosit každý bez rozdílu, nezáleží na věku ani pohlaví. Má komplexní využití, ať už se budete chystat do práce, nebo si půjdete zasportovat. Sáhněte po toaletní vodě LANCÔME, která bude důležitou součástí vaší osobnosti. Zásadní vlastnosti toaletní vody LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT Toaletní voda LANCÔME má v sobě zejména dámské tóny vůní Základem hlavní složky je květinová kombinace vonných tónů S hlavní složkou je spojena i vedlejší ovocná kombinace vonných tónů Spolehněte se na vůni francouzské toaletní vody LANCÔME Díky této vůni se stanete okouzlující při jakékoliv příležitosti Toaletní voda LANCÔME přináší specifickou vůni Začněte nový den s toaletní vodou LANCÔME. Hlavní květinová a vedlejší ovocná vůně vás na první nádech uchvátí svými vhodně zvolenými kombinacemi. Nápaditý flakon francouzské toaletní vody LANCÔME vás prostřednictvím překrásných a smyslných tónů přenese do světa snění. Tato toaletní voda je připravena doprovázet vás v nejrůznějších denních i ročních dobách. Jistě si s ní spojíte mnoho nezapomenutelných momentů.

Produkt LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Lancome, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Lancome v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní vody, patří značce Lancome, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT - parametry produktu

LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT - historie ceny a dostupnosti

LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT - další zajímavé produkty

LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?